Odp: Canon Cashback 2013 !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
adi760303
Czyli wychodzi na to ze 24-70 L II kosztowal mnie 7990-1230= 6760 zl minus VAT 23% :P
Kosztował trochę więcej, pamiętaj o podatku do zapłacenia :lol:
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
mariusz2704
Podobno jest jakaś pula, ale słyszałem, że i tak wszyscy dostaną zwroty.
Pula nie jest podobno a wynika z regulaminu, gdzie słyszałeś że wszyscy dostaną zwrot, u baby na targu ?
Cytat:
Zamieszczone przez
latant
Kosztował trochę więcej, pamiętaj o podatku do zapłacenia :lol:
--- Kolejny post ---
Pula nie jest podobno a wynika z regulaminu, gdzie słyszałeś że wszyscy dostaną zwrot, u baby na targu ?
U kogoś innego, ale za brak kultury Ci nie powiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
mariusz2704
U kogoś innego, ale za brak kultury Ci nie powiem.
A innym możesz powiedzieć?
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Chcę zgłosić 430 ex II i zatanawiam się gdzie niby jest numer seryjny na opakowaniu? Na palniku jest zupełnie inny...
No wiec stało się... kupiłem 17-40L i dostałem maila o pozytywnej weryfikacji i wygranej.
Ale nie o to chodzi. Przy kupnie porozmawiałem ze sprzedawcą o praktyce podwyższania cen przy okazji cashbacku.
Otrzymałem informacje że zna temat, tylko że ceny nie podnosi sklep tylko hurtownia z której mają towar i sklepy nie mają tu nic do powiedzenia.
Dowiedziałem się też że sklepy też czasami podnoszą cenę, jeśli wiedzą że np. jakiś obiektyw jest praktycznie niedostępny,
a dany sklep go ma na stanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
McLaren
No wiec stało się... kupiłem 17-40L i dostałem maila o pozytywnej weryfikacji i wygranej.
Ale nie o to chodzi. Przy kupnie porozmawiałem ze sprzedawcą o praktyce podwyższania cen przy okazji cashbacku.
Otrzymałem informacje że zna temat, tylko że ceny nie podnosi sklep tylko hurtownia z której mają towar i sklepy nie mają tu nic do powiedzenia.
A w hurtowni pewnie powiedzą że to centrala im podwyższa ;).
Pomijam już że wiele sklepów bierze sprzęt prosto z Canon Polska.
Witam
Czy ktoś zgłaszał 430 ex II?
Gdzie jest numer seryjny na opakowaniu??
Ja wysłałem wczoraj wycięty okd kreskowy i dopisałem osobno numer seryjny z lampy...
Kupiłem sobie Canona 40, 10 dni po wysłaniu kodu dostałem informację o pozytywnym rozpatrzeniu. 799-200zł= 600zł :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lucky Luck
Casback po polsku to prawie totolotek :) Zwrot w danej kategorii dotyczy 30szt . - w okresie promocji dany towar nabędzie 87 osób czyli 57 osób zwrotu nie otrzyma.
Nie tylko nie otrzyma zwrotu, ale w związku z podwyżkami cen w tym okresie zapłaci za towar więcej niż gdyby promocji nie było wogóle :) De facto beneficjentami
takich promocji są sprzedawcy i .... Canon :)
Witam Wszystkich,
sorki,ale jeszcze nie doczytałem do końca i nie mogę się powstrzymać.
Taki regulamin promocji,kesz beka,czy jak go zwał, to wg mnie byc moze,prawdopodobnie,ale wcale niekoniecznie,zwykłe draństwo.Ale, co ja ta wiem.
Może znajdzie się na forum jakis wykształciuch i przeczyta ze zrozumieniem promocje niemiecką i poinformuje nas jak tam sie sprawy mają.
Pozdrawiam
jacek
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Sunders
IMO paranoja jakaś :shock:
"Jak byk stoi": "może zwiększyć", więc zamiast akceptować tą korzystną możliwość, wybrzydzasz że nie piszą "musi" :?:
Najlepiej zapewne byłoby "musi pod zagrożeniem karą śmierci" :twisted:
strajk konsumencki wystarczy
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
YaneC
A innym możesz powiedzieć?
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Ja tez chciałbym to wiedzieć :-))
ale sobie postów nabije!