Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Żwirek
Ożesz...więc jasne, że to jakiś wałek, ale chyba nadal nie rozumiem zasady działania, skoro sprzedawca bierze pod uwagę odbiór osobisty.
To wcale nie wygląda na wałek. W obydwu przypadkach konta użytkowników 100%. Wygląda z opisu na to, że nie do końca wiedzą co sprzedają. :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
To wcale nie wygląda na wałek. W obydwu przypadkach konta użytkowników 100%. Wygląda z opisu na to, że nie do końca wiedzą co sprzedają. :roll:
może komuś się przyfarciło :)
Tak na marginesie, nowe sklepowe body za 6299zł? :http://allegro.pl/canon-eos-5d-marki...067910008.html
Tutaj macie nówkę 6350zł : http://allegro.pl/canon-5d-mk-ii-bod...058433926.html
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Wygląda z opisu na to, że nie do końca wiedzą co sprzedają. :roll:
Tak bo komuś wyłączyli google albo nie umie wpisać w wyszukiwarkę jednego słowa ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Te 100% pozytywów to za zakupy, nie za sprzedane towary. Tak się buduje "zaufanie" kupującego. Zobacz kiedy ostatnie komentarze były, prawie rok temu.
Te same zdjęcia na obu aukcjach. Identycznych nie wykonali. Przynajmniej jedna z tych aukcji to oszustwo.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
kurczeblade
.
Ale miałem okazje bawić się Nikonem d600 i 24-70 2.8 i jestem zakochany w tym zestawie, szczególnie w pracy AF - zawszę pierdziałem że mi tylko wystarczy środkowy punkt AF ze względu na przyzwyczajenie. Ale po przebadaniu dokładnie innego sprzętu, stwierdziłem że sam się okłamywałem - rozpływałem się gdy d600 i 24-70 cichutko,szybko i celnie ostrzył "wszystkimi" bocznymi punktami w przeróżnych warunkach. Niestety na 5dmk3 nie brak kaski :)
Już w sierpniu ubiegłego roku dokładnie przetestowałem D800 z moim starym 5Dmk2. Wyższa jakość obrazu do 800 ISO, af lepszy i na tym koniec. Ostatecznie kupiłem właściwy aparat - Canon 5D Mark 3.
Moja przygoda z Nikonem zakończyła się w początku lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku.:) Fotka z tel. kom.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Jak to napisał mój przedmówca, nie ma opcji żeby mieli te same zdjęcia. Opcja z gwarancją też bardzo podejrzana. Wg mnie wałek w obu przypadkach.
Cytat:
Zamieszczone przez
Żwirek
Jak to napisał mój przedmówca, nie ma opcji żeby mieli te same zdjęcia. Opcja z gwarancją też bardzo podejrzana. Wg mnie wałek w obu przypadkach.
Dokładnie w obu. Wydaję mi się, że działa to na zasadzie naiwności jak zwykle. Odbiór osobisty lub wysyłka. 99% będzie wolało osobiście odebrać, ale pewnie nigdy do tego nie dojdzie, bo sprzedający 'ciągle w trasie' natomiast trafi się 1%, gdzie napalony okazją kupujący, zrobi nawet przelew, aby przypadkiem świeżynka canona nie uciekła sprzed nosa :) Po czym zostaję już tylko czekać na paczkę z Honolulu. :) Voila!
--- Kolejny post ---
btw: dobre body (do 30k migawki) - ~5k trzeba mieć. 4,5k - do 60-70k migawki. Reszta to większa loteria niż poprzednie dwie :)
Dla statystyk ja swojego wczoraj puściłem za $1300 ok 4100pln przebieg 50033. Na ebay wylicytowali do $1425, ale sprzedałem poza ebay bo mi się bardziej opłacało niż oddawać 9% plus 2.9% dla PayPal.
Cytat:
Zamieszczone przez
rOOmak
Dla statystyk ja swojego wczoraj puściłem za $1300 ok 4100pln przebieg 50033..
Jak w dobrym stanie, to dobra cena... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Oddawać 9%?
Tyle ebay zabiera od sprzedaży.