Witam wszystkich uczestników CB :-D
Wersja do druku
Witam wszystkich uczestników CB :-D
oj trzesly mi sie rece jak kupowalem swoje
Witam :)
Witam wszystkich!!!
Witamy! Stary, aleś sobie nick dobrał :shock:
Witam wszystkich,
narazie A75, ale może wkrótce 5D. Jak szaleć, to szaleć...:-D
Ponieważ nie znalazłem lepszego miejsca na powitanie i przedstawienie się, zrobię to tutaj.
Witam użytkowników forum Canon-Board!Jestem OGi i z fotografią w zasadzie dopiero ci się zetknąłem. Chociaż fascynyje mnie ona od prawie 20 lat, to tak naprawdę nigdy nie umiałem robić dobrych zdjęć.
Najbardziej interesuje mnie fotografia podwodna, z racji mojego innego hobby - nurkowania.
Pierwsze zdjęcia podwodne zacząłem robić Canonem A95. Wciągnęło to mnie do tego stopnia, że postanowiłem przesiąść na lustrzankę i tak stałem się właścicielem Canona 300d. Teraz dopiero uczę się robienia zdjęć. :mrgreen:
Szukając wiedzy i informacji na temat zakupionego przeze mnie sprzętu trafiłem na Was i bardzo się cieszę z tego powodu. Chyba od tygodnia czytam sobie różne posty i łyknąłem tu naprawdę potężną porcję wiedzy!
Dziękuję za to i za przyszłe rady! Proszę również o wyrozumiałość w przyszłej poruszanej przeze mnie problematyce. W niektórych kwestiach jestem zielony...
Pozdrawiam.
OGi
dobry, dobry...Cytat:
Zamieszczone przez OGi
http://canon-board.info/showthread.php?t=5446
BTW, WELCOME OGI!!
PS.
Cytat:
Zamieszczone przez OGi
witamy!
:-)
AL
Doklejone na miejsce.Cytat:
Zamieszczone przez OGi
Witam.
no to ja tez sie przywitam bo własnie sie zalogowałam wiec to moje pierwsze minutki na tym forum :))))