-
co nam sie przyda - kazdy bierze karty i akku w swoim zakresie, komputery itd takze.
przydadza sie jak ktos ma filtry ndx4 i ndx8 do wyciagania glebi ostrosci, do jasnych szkiel sensowne oslony itd :)
a skonczymy pewnie ~16-17 spotkanie na 10 to liczac ze godzinke bedzie malowana modelka to na 100% wszystko sie dogada :)
-
godzinowo to jak wyzej 10-16(17)
dzis na mur beton dam znac czy u mnie i mam taka nadzieje , czlowike chce wynajc wiekszy lokal a oni nie chca no :D
btw wlasnie jak ktos ma filtr nd4/8 pod 58mm to brac brac brac ;]
komp nie trzeba , no chyba ze ktos chce , ja laptopa chyba bede mial , monitor w studio jest ( u piotrka komp caly jest )
zostajemy przy 1 modelce czy 2 dobrac ? to dzis wieczorem sie tym zajme i wizazem
-
To ja jeszcze zapytam czy później planujemy jakieś afterparty??:-D bo nie wiem czy autem przyjeżdżać ;)
-
Lepiej 2 modelki - chyba że chcesz zamęczyć jedną przez 6 godzin :D
-
Dobra cykamy u mnie.
Czy ewentualnie osoby ktore sie wybieraja oprocz sprzetu foto maja moze jakies krzeselko skladane ? :D , bo tam 4-5 osob ma czym tylek posadzic , a zeby nie stac to jakby kto cos mogl i nie problem dajcie znac ;].
Ok , dwie modelki ;]
Skladka w zasadzie wystarczy 30 zl od lebka na porzadny wizaz.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
MM-architekci
Dobra cykamy u mnie..
Spoko... tylko gdzie to "u mnie" jest ? :D Nie mogę się doszukać w temacie ;)
Pozdr.
-
-
Ja niestety mam tylko jeden taborecik składany, który oczywiście zabiorę
-
a można poprosić jeszcze jakiś nr. tel. :D ew. jak bym się zgubiła ;)
-
605-111-870 jakby ktos zapomnial kontakt na stronie u mnie jest itd
wystarczy mysle jak 4-5 osob wezmie jedno krzeslko jak ma i gitara , nie dam rady do soboty zakupic/zalatwic ich ;]