Następnym razem wybieraj mniej kontrastowe miejsca ;) A co zdjęć to mi się średnio podobają :)
Wersja do druku
Następnym razem wybieraj mniej kontrastowe miejsca ;) A co zdjęć to mi się średnio podobają :)
Snow, ale mi się właśnie te kontrasty podobają.
Wygląda na to, że tylko mi :).
A mi sie podoba obramowanie z drewnianych elementów. I na pierwszym jakby lekko pyknąć lampą to byłoby fajowo.
BTW co sie stało z 300tka ? lustro od AF ?
W pierwszym rzeczywiscie, gdyby nie bylo tego cienia na czapce, byloby dozo lepiej.
Za to co do drugiego, to mi sie podoba. Kolorki fajne, ladna ostrosc i duzo w nim... zadumania, refleksji a nawet tajemniczosci (a tego w tych dynamicznych czasach czesto brakuje)
Pozdro
pikczer
ps
na plus zasluguje to, ze w tych kontrastach nie "zgubiles" szczegolow.
Nie wiem :(.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Robił czarne zdjęcia, po paru manipulacjach (mojego męża) zaczął robić mocno prześwietlone. Juz pojechał na Żytnią.
Mi się też ta drewniana rama spodobała.
Pikczer, właśnie tak myślę o tych fotkach :).Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
No, może o cieniu nie myślałam ale już mnie uświadomiliście :).
Ja bym wywabił dziewczynkę, by zwróciła twarz ku obiektywowi. Oświetliło by twarz, wydobywając ją, ew półcień z pod kapelusza. Mogła by też zrobić jakąś minę od słońca. A tak "klasyczny portret od tyłu" ;)
Quadrifoglio, mam całe mnóstwo portretów tej dziewczynki z widoczną twarzą (to moja córka :) ) ale właśnie te dwa zdjęcia mi przypadły do gustu. Przejrzę je jeszcze i może coś ciekawego wynajdę. Jeśli chcesz, zajrzyj do mojego albumu, tam moje dziecię jest widoczne z każdej prawie strony :).Cytat:
Zamieszczone przez Quadrifoglio
Wierzę, pisałem jedynie jak ja bym próbował zrobić zdjęcie w tamtym miejscu. Nie wątpię, że dziecko jest równie przyjene w odbiorze wizualnym, co mama ;)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Pewnie spróbuję, jeżdzimy tam co tydzień.Cytat:
Zamieszczone przez Quadrifoglio
witaj,
dla mnie pomysl z kontrastami nie przypadl do gustu, ale to fajnie, ze kombinujesz. pozdrawiam.