Przednio, Dziękuję:-D
Wersja do druku
Coś czuje że jednak nie trafiłeś w sedno, nie czujesz klimatu tego wątku, artyzmu Sergiusza i jego poczucia humoru i nawiązywania jego zdjęć do życia forum, etc. Zdjęcia to gnioty, wiadomo, i Sergiusz też dobrze o tym wie, raczej to wątek streszczający życie CB i z tego punktu widzenia jest on dobry... Tylko dziwie się, że moderatorzy i administrator godzą się na taki wątek w tym dziale. Moim zdaniem powinien być w jakimś HP.
Jak pięknie Kamil nazwałeś moje zdjęcia! Wątek założyłem w tym miejscu bo nie załapałem do końca regulaminu ale on jakoś się zmienił. I przedyskutowaliśmy to już aby w tym miejscu został. http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=116
.....oki to się nie wtrącam ....
Eosiak- Śmiało! Nie wtrącasz się. Zapraszam na moją drogę.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Komu w drogę temu czas... Spadam do domku.
Pozdrawiam!
...hmmm to mam nie zły debiut .....Igor58 Przepraszam !!! nie zrozumiałem początkowo przesłania .....Fajny domek plazmy brak ;-)
Plazma w kuchni? Stoi w stołowym.
Mam nadzieję Sergiuszu, że nie zapomniałes wystawić tej fotki w konkursie najlepszego, grudniowego zdjecia miesiąca?:-)
Wszystko byłoby fajnie, tylko ten rodzaj humoru (ciężki jak ołów) mi nie odpowiada.
Zdjęcia były gniotami od początku, jeśli już robić jaja to z większą finezją.
To jest poziom kawałów o blondynkach.
Sergiusz jesteś moim cichym idolem!!!!
Dobrze, bardzo dobrze :D:D