3 i 4 rewelka
Wersja do druku
3 i 4 rewelka
99 super, 98 bardzo fajny efekt, Wesołych Świąt:smile:
99 zebys mioal perspektywe super fotka by wyszla , a tak to tylko fajne :)
ładnie złapałeś tego perkoza dwuczubnego:smile:, też na niego "poluję" ale nie chce podejść bliżej zasiadki, dlatego tylko łabędzie i mewy:D
ja z perkozem robiłęm tak: jak widziałem z daleka że płynie w lewo lub w prawo to siadałem lub się kładłem na brzegu i czekałem jak tylko zanurkował np w lewo to sprzęt pod pache i dalej biegiem z 10 metrów i znów siadałem lub się kładłem jak się wynurzył to już dostawał serią , potem znów nurkował sprzęt pod pache i biegiem za nim, trochę komicznie to wyglądało ale było w miarę skuteczne bo odległosci że płynął od brzego kilka metrów, już się z nimi zapoznałem i wiem gdzie pływa nawet widziałem gdzie ten w dziobie woził patyki i takie tam prawdopodobnie na gniazdo:
102
za każdym razem dowiaduję się czegoś nowego i następna wyprawa nieco różni się od poprzedniej i tak aż do osiągnięcia perfekcji, jeszcze to trochę potrwa:-D
nooo super, dzięki za 'metodę" na perkoza:D
1507, perkozy fajne. Gratuluję spotkania zwłaszcza z rdzawoszyim. Ja nie miałem jeszcze spotkania w odległości umożliwiającej zrobienie im fotki:)
przyjemna seria:smile:, 104 mnie się najbardziej podoba