Serdeczne podziękowania! Kubek cały i zdrowy spoczywa na moim biurku :)
Wersja do druku
Serdeczne podziękowania! Kubek cały i zdrowy spoczywa na moim biurku :)
I ja dziś odebrałem pancernie zapakowane moje 2 kubki :) Ogólnie I klasa. Dzięki za dobrą robotę!
qrcze ze ja wczesniej nie wiedzialem o kubkach :(, bedzie druga tura ?
Witam
Chciałem Ci serdecznie podziękować, kubeczek cały i bardzo ładnie zapakowany. Kawał dobrej pracy zrobiłeś ile musiałem się rozpakować - nawet prezentów na mikołaja nikt mi tak nie pakuje :)
Jeszcze raz dziękuje.
Jutro zaleję go kawą i bedę myślał o kolejnej sesji oraz o sympatycznych koleżankach i kolegach z forum Canona.
A swoją drogą można by było zrobić w przyszłym roku takie spotkanie nas forumowiczów. Może nowy temat założymy w dziale spotkania, wydażenia .;)
Pozdrawiam
Sylwek
Jestem po pierwszej, dziewiczej kawie z kubeczka. Kubeczek spisal sie niezle. Dzieki duzemu uchu dobrze sie trzyma w mojej duzej dloni. Kawa smakowala jakby lepiej - czuc bylo glebszy jej smak ;-) No i zazdrosne spojrzenia kolegow z pracy - robia swoje.
Dzisiaj jeszcze wpadnie do mnie koles na kawe z zoltej strefy. Mam nadzieje ze w tym towarzystwie jakos przelknie swoja kawe.
Pozdrawiam i dzieki za checi oraz wlozony w to czas.
NO to jak przyjdzie do Ciebie kolega z żółtej strefy to aż się prosi by zrobić zdjęcie tym waszym kubeczką jak razem w parze stoją z kawunią dla swoich Panów.
I Wam także powinien ktoś zrobić fotkę jak razem pijecie kawe w przyjaźni to byłby miły gest no i przesłanie na święta by ludzie byli dla siebie mili i aby łączyła ich wspólna pasja a nie walka systemów. :)
Pozdrawiam
ps. mój kubeczek również przeszedł chrzest kawowy i potwierdzam podziw innych kolegów i lepszy smak kawy :)
Dzięki Kieza za kubeczek.
Sam kubek jak i pakowanie I klasa !!!
Jeśli będzie II tura to ja już rezerwuje 2 kolejne :))
chłopie, żebym ja musiał paczkę kilka minut otwierać? :P
a kubeczek nie I klasa, tylko przynajmniej Ekstraklasa :)
A ja czekam i czekam i czytam wasze posty i też tak chce ale paczki jak nie było tak nie ma.
kto ostatni wpłaca - ten ostatni dostaje :-D
... z powodu choroby mojej córy na początku tygodnia ostatnia partia poszła dzisiaj skoro świt
A co do drugiej tury to żaden problem - wystarczy pogłówkowac nad nowym projektem i zebrac przynajmniej 36 osób :wink:
... chociaż, kumpel kupił sobie maszynkę do druku bezpośredniego na koszulkach w full kolorze - i kusi mnie na te koszulki - zawsze to łatwiej pakowac :wink: