najładniejsze futerały do komaptow robi GOLLA , swietne wykonanie i milusie kolorki....
Wersja do druku
najładniejsze futerały do komaptow robi GOLLA , swietne wykonanie i milusie kolorki....
Nie
Jako że dokonanie zakupu zestawu spoczęło na mnie bardzo chętnie skorzystam z pomocy, bo za diabła nie wiem jak wygląda ładny pokrowiec :-)Cytat:
Widziałam ostatnio bardzo ładne, kobiece :) w saturnie we wro. Mogę tam się dzisiaj wybrać przy okazji wystawy i zrobić zdjęcia. Później razem coś wybierzemy.
Mgyver zróbmy tak zamiast zamiast przepłacać w sklepach JA PODARUJE FUTERAŁ GOLLA mam kilka do wyboru , podaj mi na jaki aparat ma to być (rozmiar)... i jakie kolory? niebieski? rózowy?, czerowny?
Podrzuce Ci osobiście we wro .
Pasuje?
Daj mi namiary na siebie na priva... tel kom.
Ok, dzięki. Futerał ma być przeznaczony do aparatu IXUS 950 IS.
Kolor niech wybiorą koleżanki, oczekujemy propozycji :-)
http://www.allegro.pl/item376373915_...cyfrowych.html
a taki może być? fotka na allegro marna.... jeśli nie ma sprzeciwu to Własnie taki futerał ODEMNIE....
;]
Śliczny. Z tych ładny jest czarny ale nie wiem czy w tym wypadku będzie on kobiecy :)
Witam wszystkich
Naprawdę wspaniała akcja !!! Duże brawa dla wszystkich którzy się w nią zaangażowali. Ze swojej strony dodam że fajnie by było aby dzieci później korzystały z forum można by zobaczyć jakie robią postępy (tak wiem że już o tym było) rozumiem że jakieś fotki z przekazania pojawią się na CB fajnie by było zobaczyć uśmiech dzieci :smile: poza tym może osoby (korzystające z forum) które trudnią się sprzedażą sprzętu foto mogły by umożliwić zakup aparatu bez prowizji dla siebie ( lub też z jakąś mniejszą aby z tej kasy "wycisnąć" co tylko się da) oczywiście to pytanie kieruje do nich
Pozdrawiam
dorzucam jeszcze nowy Poradnik o fotografii dla dzieci KODAK'a aby poza aparacikiem był full wypas! :)