A mnie - przewrotnie - urzekła 69. Faktycznie jak Wróżka i Księżniczka w jednym. Bajkowa! Guniu! Dzieciaku! Masz wielki talent - ja poproszę z góry o autograf, za dwa-trzy lata nie będę miała szans pokonać tych tłumów, które Cie otoczą :)
Wersja do druku
A mnie - przewrotnie - urzekła 69. Faktycznie jak Wróżka i Księżniczka w jednym. Bajkowa! Guniu! Dzieciaku! Masz wielki talent - ja poproszę z góry o autograf, za dwa-trzy lata nie będę miała szans pokonać tych tłumów, które Cie otoczą :)
bez przesady.. Ewa, ja nawet o tym nie marzę... ;)
po weekendzie bedzie prawdopodobnie swieża dostawa zdjęć;)
kurna konkurencja coraz lepsiejsza:roll::twisted: trza jakąs sesyjkę tu zmontować, zeby w tyle nie zostać:rolleyes:
a mmi to tak nigdy nie powiedzieli jak Tobie....i pewnie racje mają :D
no no postępy postępują wielkimi krokami
a czy ja gdzieś napisałam, że 16? Ania ma lat 18, podobnie jak ja ;)
Dzięki Odi, początków jestem jak najbardziej świadoma. Ba, ja nadal jestem na poczatku - lustrzankę mam dopiero 5 miesięcy!
Gunia, odiemu chodziło o deklarację wykorzystania modelki, stąd te 16 lat. ;-) Witamy w świecie facetów, hehehe :twisted:
w świecie facetów to ja żyje od 18 lat ( patrz- mam 3 braci).. bynajmniej nie "skapnęłam" sie, ze to chodzi o TE 16 lat ^^
A dlaczego 16?;P Polskie prawo mówi z tego co pamiętam o wieku 15 lat;)
do wieku 15 lat jest obowiązek szkolny chyba, od 16 jest sie w tej "dziurze", tak pamiętam z WOSu przynajmniej