;-)Cytat:
Zamieszczone przez monikenka
A co do systemu... skoro już posiada PS, i to w dwóch wersjach, z poprzedniego kompa, to system chyba też? ;-)
Wersja do druku
;-)Cytat:
Zamieszczone przez monikenka
A co do systemu... skoro już posiada PS, i to w dwóch wersjach, z poprzedniego kompa, to system chyba też? ;-)
No jeśli ma BOXa to OK ;)
Ad. Nagrywarka
Ups... :)
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że w moim kompie w ciągu ostatnich dwóch lat zmieniłem 4 razy klawiaturę :) ale takie są skutki jak dzieci się uczą obsługi, czasem się coś rozleje czasem się coś rozsypie :D
Można by się w takim razie zastanowić, czy nie dało by się troszkę więcej ze starego komputera wykorzystać, zwalniając fundusze na lepsze komponenty...
To samo na 100% ... w historii plextora zdazały sie nawet bardzo słabe modele słabsze od 2x tańszej konkurencji, psujące sie na potęge ... chcesz wierz nie to nie w koncu obracałeś tysiącami sztuk co ? bo ja i owszem i zawsze znalazł sie frajer co był skłonny dac 2x wiecej za plextora ...
na jednej giiałdzie sprzedawałem w dobrych czasach nawe 200szt nagrywarek CD/DVD ... a plextor juz o dawna robi przez podwykonawców takich jak np ASUS ....
o potęgo marki ....
:D Moja klawiaturka jest już uszczelniona miodem, kawą, herbatą, okruchami herbatników. Ostatnio wydłubałem z niej kawałem marchewki ;)Cytat:
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że w moim kompie w ciągu ostatnich dwóch lat zmieniłem 4 razy klawiaturę ale takie są skutki jak dzieci się uczą obsługi, czasem się coś rozleje czasem się coś rozsypie
A najlepsze, że działa bez problemów ;)
ano, posiada...
http://canon-board.info/showthread.php?t=21435
niewątpliwie.
taki jak i PS :-)
nie taki straszny... bo chodzi o taniej ...