Czacha. ja chyba też dałbym radę w piątek. Tak myślę.. swoją drogą TomekG + Aga Ty j ja moglibyśmy zabrać się jednym samochodem ==>Taniej = więcej brrr
Wersja do druku
Czacha. ja chyba też dałbym radę w piątek. Tak myślę.. swoją drogą TomekG + Aga Ty j ja moglibyśmy zabrać się jednym samochodem ==>Taniej = więcej brrr
To bedzie browarowy zlot :) Nonono...
Knajpę chyba najszybciej namierzymy, niż jakieś spanie. Ja nadal obstawiam za jednym lokum dla CB.
Metus, zaden problem.. w sumie masz duuuuzy samochod :mrgreen: Do mojego opla to raczej 4 osoby max.. chociaz w papierach ma 5 ;)Cytat:
Zamieszczone przez Metus
Jak cos to pociag zostaje - podroz zajmuje niecale 6 godzin. Nie jestem tylko pewien jak z cena biletu.
:p Vitez może być, chociaż jak będzie ciut więcej też pewnie przeżyję:mrgreen:
Placki wegierskie w hulaj dusza (i japonscy turysci ;) ) rulez ! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
EDIT: No i nie mozna pominac kebaba w Kolibie :mrgreen:
Witam Wszystkich!
Jest to mój debiut na forum, więc jak coś będzie nie tak to wybaczcie.
Przeczytałem o zlocie i problemach noclegowych i mam propozycję. Jest taki hotel o wdzięcznej nazwie "NAWOJKA" przy ul. Reymonta w Krakowie i są wolne miejsca na 16-17.09. (http://www.nawojka.bratniak.krakow.pl) Pokoje:4 os za 140 zł (35 za szt.), 3 os za 132 zł (44 za szt.) i 2 os za 110 zł (55 za szt.) Hotel jest niedaleko od Rynku (10-15 min piechotą).
Jak wyraziecie ochotę to mogę iść i zarezerwować miejsca dla wszystkich. Knajpę/pub też jakoś załatwimy:-) (lochu@interia.pl)
No to możemy zacząc juz tworzyć kolumnę pojazdów bo pewnie zabawię w podobnym terminie :)Cytat:
Zamieszczone przez Mac
Jak na mój gust to całkiem klawo wygląda - jestem za:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez lochu
Z góry wybaczcie bo mogłem edytować poprzedniego posta - jakoś tak wszystko za szybko :)