O jak miło :] jeszcze zdążyłem szkoda że na ID się nie załapałem :/ ... ale 2 smycze zamówione kasa już poszła :)
Wersja do druku
O jak miło :] jeszcze zdążyłem szkoda że na ID się nie załapałem :/ ... ale 2 smycze zamówione kasa już poszła :)
A czy na identyfikator można się jeszcze załapać czy jest już po ptakach :cry:
Zeus poczytaj forum bo za wiecej takich postow bedziesz rozstrzeliwany przez moderatorow :twisted: . ID juz nie zamowisz ale mozesz nadrobic to zamawiajac kilka smyczy :)
Mam już plakietki :) Szkoda że tak długo je robili, ale przynajmniej wszystko jest w porządku, dobry kolor, nieporysowane (chyba jak nigdy hehe) i niczego nie pomylili przy drukowaniu.
Dopóki nie przyjdą smyczki, można jeszcze dodawać do zamówień jeśli ktoś ma ochotę.
Poniżej osoby i stan zamówień na dzień w którym wysyłałem listę do drukarni. Późniejsze wpłaty i zmiany są dopisane więc się nie stresujcie - uaktualnię jak juz będą smycze.
Czyli czekamy aż przyjdą smyczki i dopiero zaczyna sie wysyłka? Wiadomo, kiedy smyczki dotrą?
Diodak na liście mam wpisane 2 smyczki (czyli tyle ile miało pierwotnie być) ale pamiętaj o jednej dodatkowej ;)
Teraz tylko wystarczy oczekiwać listonosza lub listów w skrzynkach pocztowych...
Niestety z naszą kochaną pocztą jest różnie. Ostatnio czekałem na zamówienie ponad 3 tygodnie (miała być dostarczona w ciągu kilku dni). :?
Kiedy już zamówiony statyw doszedł okazało się, że został uszkodzony więc wszystko trwało bardzo długo. Całe szczęście, że w sklepie nie było problemów z wymianą.
Życzę więc wszystkim (oraz sobie) aby tym razem poczta nie nawaliła :mrgreen:
Pozdrowienia z zimowego Gdańska... 8-)
to moze taki mały OT do topicu ale w sprawie przesyłek pocztowych,nie
wiem czy wiecie jest opcja za 5zł -płaci wysyłający,sprawdzenia towaru na Poczcie czy jest zgodny z zamieszczoną w srodku specyfikacją....jesli nie nie musisz odbierać :razz:
I ja 2 biorę kasa poszła pewnie będzie w poniedziałek pozdro