Zamieszczone przez fredi
Foto? To wiadomo ze nie, dopiero zaczyna i wypuscil lustrzanke z najnizszego segmentu. Na innych oczywisce ze tak. To nie kwesta tego kto jakie ma zdanie, a tego jaki sprzet jest w uzyciu.
Dobrze, że wypuścili zawsze musi istnieć jakiś poziom, względem któego się pozycjonuje produkty rynkowe. Sony zajmuje należne mu niskie miejsce.
Ja potrzebowalem, kupilem i jestem zadowolony. Dlaczego twoim zdaniem jestem nierozsadny?
Jeśli kupiłeś Sony to znaczy, że zadawalasz się byle czym i mocną przeciętnością. Jeśli potrafisz odsłuchać sprzęt a nie jest to trudne nie wybierzesz Sony. To jakościowo puka w dno kosza do śmieci i to z drugiej strony
Dla marginalnego wyspecjalizowanego producenta, dla kazdego duzego liczy sie klient ktory po prostu przynosi pieniadze, a ten w masie rzadko jest specjalista/entuzjasta.
Zadaj sobie pytanie albo poczytaj fachową literaturę i pogadaj z profesjnalnymi sprzedawcami jak dziś kreuje się produkt i rynek. Ciekawa lektura.
A to jest juz wrozenie z fusow. Niczyje miejsce nie jest zdeterminowane, zwlaszcza gdy mowimy o takich firmach. Jesli tak sztywno postrzegasz te podzialy to znaczy ze ulegasz jakiejs manipulacji. Jakis rodzaj wtornej plemiennosci korporacyjnej. Usilowanie wprowadzenia silnych podzialow aby uproscic sobie rzeczywistosc.
Nie wróżę z fusów i nie ulegam manipulacji, poprostu mam szeroki ogląd rzeczywistości. To co piszę to moja zimna ocena faktów i sugestia co do tego jak może wyglądać przyszłość.