Dzięki za przywołanie mojego filmiku :-) Jeśli ktoś byłby chętny to możemy coś w takim stylu zorganizować na wiosnę! ;-)
Pozdrawiam :)
Wersja do druku
fajny filmik, gratuluje jeśli to Ty kręciłeś :-)
sorry ze mnie nie było troszke ale byłem totalnie out ostatnio , robertunio widze ze troche pogadałes w tych lokalach , jak mozesz to podeslij mi tel do siebie na priv , aligator16 - widzisz , spotkań w studio było juz kilka , ja z nich mam aż całe 3 zdjecia w portfolio z czego dwa po niezłej pracy domowej w PS , podrzuciłem pomysł zrobienia czegoś co wzbogaciło by mi portfolio i myslę że innym także , a prace studyjne tego nie zrobią, chyba ze bedzie to high end makijaż i stylizacja na ładnej buźce , chociaż osobiście zdecydowanie wolałbym bielizne na zgrabnej modelce , bo bardziej mi takie zdjecia są potrzebne, pewnie kiedyś zadowoliłbym sie jakimiś portrecikami studyjnymi , teraz nie , nie wiem jak inni ale widze ze na liste wpisały sie osoby które troszke fotografują juz , przynajmniej te które znam dlatego zarzuciłem temat spotkania niestudyjnego .
No niestety wszystkim dogodzić się nie da, jednym coś te spotkania dały, innym nie. Co do studyjnych spotkań, ja odpadam raczej przy organizacji takiego czegoś, zmieniłem studio i musiałoby mi się to bardzo opłacać. Ogólnie mogę pomóc/zorganizować te lofty jeśli będą chętni, jako uczestnik raczej odpadam z pewnych względów :)
Temat Foto Dejów na razie podrzuciłem Obiektywnej. Oni jednak nie mają osobowości prawnej co stanowi duży problem jeśli chodzi o dogadywanie się z tymi wszystkimi instytucjami operującymi obiektami, które by nas interesowały. Szukam dalej.
Mam pilną sprawe. Szukam kogoś z Łodzi, kto posiada 1d (obojętne czy 1d2/3/4... X :D) i mógłby się spotkać chociaż na 10min, obojętne gdzie (manufaktura albo jakieś inne miejsce w centrum, albo mogę nawet podjecać gdzieś dalej) i udostępnić mi na kilka chwil puszke. Bardzo chciałbym przetestować na 1dynce moją sigme 120-300OS. Chce sprawdzić jaka będzie różnica w pracy AF w porównaniu do mojego 7d z którym ta sigma chyba za bardzo się nie dogaduje;/. Dla zainteresowanego moge w zamian podrzucić też do testów sigme 8-16 i oczywiście będzie można przestrzelić samemu 120-300/2.8 :D
mam 1d3, ale będę w Łodzi od 03.06
--- Kolejny post ---
mam 1d3, ale będę w Łodzi od 03.06
Siemanko,
może ktoś z naszych rejonów ma chęć sprzedać swój słoik.. canona 85 f1,8. Chętnie przygarnę dobrą sztukę :)
Obadałem w tygodniu jedną fabryczkę w centrum. Ze cztery kondygnacje ruin. Dodatkowo graffiti + bajzel ;) Można wchodzić bez większych problemów.
Sampelek z poddasza: Woophy - Download
Gdzie to dokladnie jest ?