Kuuurde, czemu takie rzeczy nie w roku akademickim, jak jestem w Poznaniu?! ;] ;)
Wersja do druku
Kuuurde, czemu takie rzeczy nie w roku akademickim, jak jestem w Poznaniu?! ;] ;)
ja sie pewnie pojawie, jak zdążę...
no niestety nie dam rady... :(
tymczasem minął 'ustawowy' tydzień od pleneru w forcie VIIIa, fotki już się uleżały i najwyższy czas podesłać coś organizatorowi. proszę resztę fotografujących o (najlepiej) linki do galerii :grin:
moja 'reporterka' tutaj:
http://www.pbase.com/mxw2mxw/4439
większe wersje lądują na cd - myślę, że tak będzie ok. 8-)
prośba do kogoś - potrzebuje na jutro czegoś szerokiego. bardzo mi potrzebne, lepsze ciemne niż żadne. ja mam max 28mm na cropie. nie pogardziłbym czymś w okolicach 8-24 mm :)
wiem - pisać powinienem gdzie indziej, ale to tu zaglada wiekszosc osob z Poznania;) dzis wieczor odebrałbym przy piwku ktore stawiam w zamian:) przewidywane oddanie sprzetu - sobota rano, albo niedziela (nie wiem jakie godziny bo planuje wyjazd na 1 dzien).
gdyby dobra dusza się tu zapodziała - prosze o PW, albo gg: 564 000 4 :)
A uzasadnienie ? :)
Nie wiem jak wyglądały, nie byłem na nich.
Ten był moim pierwszym.
IMO impreza udana, szło porobić ciekawe foty.
Nie mam zielonego pojęcia, czy istnieje jakaś strona "firmowa" Photo Day w Poznaniu, więc wrzuciłem swoje foty do newsa na mmpoznan.
http://www.mmpoznan.pl/meeting/4148/...noc%C4%85.html
Warto do niego zajrzeć.
Nie, nie dla moich zdjęć. Dla cz-b prac Foreckiego.
heh idąc za postem Loome, też chciałbym zgłosić pewien problem.Otóż chciałbym sie spytać czy ktoś z szanownych użytkowników nie miałby pożyczyć blendy na przyszły tydzień.(najlepiej złotą - ale to już ma mniejsze znaczenie) na przyszły tydzień.Najlepiej jakby była to blenda wielkosci około 100cm -tak żeby doświetlić nie tylko twarz ale też sylwetkę.
W przyszłym tygodniu mam mini-sesje z jedną początkująca modelką i na pewno takowa blenda by się przydała.Hmm a trochę mi głupio paradować z nieporęcznym styropianem po centrum Poznania :)
Jeśli ktoś byłby w stanie mi pomoc proszę piszcie tu albo moje gg: 6667946
sorry za offtopic ale to jedyne miejsce na tym forum gdzie mógłbym sie z tym zwrócić
ja mogę pozyczyć to moje małe gównieko, do podświetlenia twarzy ( srebrno-biała).. btw- po co i złota? ja zawsze używam białej
aha
ja ma też sprawe z pożyczką tylko torchę poważniejszą.. na mecz Lecha, w niedzielę jadę robić foty , kumpel pożycza akredytke no i się zapytuje czy miałby ktoś 70-200 2.8 albo sigmy albo canona albo tamiego, w każdym razie cos takiego pożyczyć na ten jeden dzień... mogę zapłacić coś
Eee.... To może nowy wątek do tego?
Poznań - pożyczę, kupię, sprzedam może ktoś zna?
Gunia a to jak mówisz "małe gówienko" to takie rzeczywiście małe czy może troszkę większe?
micles myślę że to nie głupi pomysł z tym wątkiem - takie kółko wzajemnej pomocy :D