Witam witam
Jeżeli jest jeszcze wolne miejsce to chętnie dopiszę się do listy =)
Z miłą chęcią pofocę w dobrym towarzystwie
Wersja do druku
Witam witam
Jeżeli jest jeszcze wolne miejsce to chętnie dopiszę się do listy =)
Z miłą chęcią pofocę w dobrym towarzystwie
jasne miejsca są tylko jeszcze nie wiadomo na co :)
Dobry tramwaj nie jest zły ;) sesję moherów w tramwaju :lol: do tego HDR :D
pomysł podrzuciłem , z tą bieliźnianą sesją , chyba ze macie jakies inne to mówcie :-D
1 analogforever
2 szuler
3 barman 90%
4 bazyss 90%
5 robertunio
6 Danon
1 analogforever
2 szuler
3 barman 90%
4 bazyss 90%
5 robertunio
6 Danon
7 Morfii
To ja może zadam podstawowe pytanie. Czy ktoś Was zna jakieś dziewczyny, które można by było wziąć na to spotkanie ? ...Bo możemy tu do śmierci się umawiać i skończy się na foceniu tramwajów :mrgreen:
ps. Jarek, skąd wytrzasnąłeś Ferrari ?... też chcę, nawet samo, bez dziewczyn, byle dali sfocić :)
Pozdr.
modelki do sesji to chyba najmniejszy problem imo , fakt ze teraz są sesje na uczelniach i nie wszystkie bedą dostępne ,ale jak macie jakies zaprzyjaźnione modelki to rozmawiajcie , na razie to zbieramy grupe chętnych, jak jeszcze dojdą ze dwie osoby to zaczne rozmawiać na temat udostepnienia jakiegoś pokoju w hotelu do zdjeć , chyba ze tez moze ktoś ma jakiś zaprzyjaźniony managment w którymś to bedzie łatwiej .Ferrari to najlepiej kupić , wtedy mozna fotografować ile sie chce :-) z modelkami albo bez ,a jak sie nie jest właścicielem to lipa troszke wtedy żeby zdjęcia zrobić , ale jeszcze jedną sesje planuje jak sie ciepło zrobi bo wszystkiego wtedy nie zrobiłem co planowałem :-)
To najwyżej kupię ferrari jak tak ;)... A poważnie jak byś potrzebował Jarku przy tej sesji jak będzie ciepło pomocnika to jestem zdecydowanie bardzo zainteresowany ;)
Pozdr.