Odp: [Sergiusz] Moja droga
Cytat:
Zamieszczone przez
greg01
Mysle ze doskonale rozumiesz moje pytanie tylko poprostu wygodniej dla Ciebie jest udawac ze nie rozumiesz.
A może to Tobie jest wygodniej odbić piłeczkę zamiast przyznać, że możesz tu pisać co Ci się żywnie podoba (zachowując oczywiście podstawowe zasady przyzwoitości wypowiedzi i reguł forum) 8-). Dlatego napisałem że "nie rozumiem", bo pytanie co "można pisać" w miejscu gdzie można napisać niemal wszystko jest na prawdę trudne do pojęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
greg01
Mysle ze doskonale rozumiesz moje pytanie tylko poprostu wygodniej dla Ciebie jest udawac ze nie rozumiesz. Bawcie sie w tym watku dalej i klepcie po plecach jak wam tak wygodnie :)
Przeszkadza ci to? Jeżeli dobrze się orientuję, to nie ma obowiązku czytania tego wątka. Powiedziałeś co miałeś do powiedzenie, powtarzać się nie musisz - wodogłowia nikt tutaj nie ma. PAPA.
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Przeszkadza ci to? Jeżeli dobrze się orientuję, to nie ma obowiązku czytania tego wątka. Powiedziałeś co miałeś do powiedzenie, powtarzać się nie musisz - wodogłowia nikt tutaj nie ma. PAPA.
ho ho ho nastepny teoretyk.. :) najpierw to sie ty naucz poprawnie pisac po Polsku i dopiero wtedy wylewaj z siebie te madrosci i rady :)
A Ty kiedy zrozumiesz,że to nie jest ONET.PL ???
Drogi miłośniku dobrej fotografii i poprawnej polszczyzny. Skoro nie masz nic do powiedzenie to najlepiej inteligentnie zamilcz, a wszystkim to wyjdzie na zdrowie.
Cytat:
Zamieszczone przez
greg01
ho ho ho ...
Do Gwiazdki jeszcze czas :)
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
... i poprawnej polszczyzny...
Tak jakoś mi się skojarzyło z Andy Warholem. Było nie było wielka sztuka i po polsku.
PS: Proszę nie sprzątać
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Drogi miłośniku dobrej fotografii i poprawnej polszczyzny. Skoro nie masz nic do powiedzenie to najlepiej inteligentnie zamilcz, a wszystkim to wyjdzie na zdrowie.
Do Gwiazdki jeszcze czas :)
No widze ze tym razem slownika uzyles :) i nawet na koniec strzeliles zartem jak lysy warkoczem :) teraz to sie juz nie dziwie, ze nie dostrzegasz tego co mam do powiedzenia :) szkoda klawiatury...
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
PS: Proszę nie sprzątać
Ja widziałem, że tak powie. Ehe.
Też czasem się zastanawiam, czy nie szkoda mi klawiatury i nie zacząć oszczędzać prawego "Alt".
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Też czasem się zastanawiam, czy nie szkoda mi klawiatury i nie zacząć oszczędzać prawego "Alt".
Chcesz zebym wylamal sobie jezyk?
Cytat:
Zamieszczone przez
janmar
Bardzo skuteczny :lol:
Ponadto autor najlepszego IMHO wątku CB. Jeden z kolegów robiących tu świetną robotę.Oby jak najdłużej.
Co do skuteczności - mam wątpliwości ... mnie zwabił dopiero teraz. :)
Co do meritum - Sergiusz robi bardzo "brzydkie" zdjęcia , a fe ... gdzież im do dzieł sztuki typu "modelka Monika",
"modelka Kleofasa" czy nawet "modelka Kunegunda" ? :) A jednak coś w nich jest, bo zaglądam tu często.
Podejrzewam, że Sergiusz stosuje zabronione w UE przekazy "podprogowe"
Co do najlepszego na CB wątku ... być może , ale do czasu kiedy założę swój :)