co nowego u Sony?
nowy Vegas Pro 10
przetestowane no i mila niespodzianka - GPU support
na moim Gateway'u FX mozna komfortowo bawic sie z surowymi plikami z piatki (w miare).
koniec zabawy w transcoding i inne upierdliwosci.
Wersja do druku
co nowego u Sony?
nowy Vegas Pro 10
przetestowane no i mila niespodzianka - GPU support
na moim Gateway'u FX mozna komfortowo bawic sie z surowymi plikami z piatki (w miare).
koniec zabawy w transcoding i inne upierdliwosci.
Takie body będzie zawsze weather sealed w przeciwieństwie nie do niektórych modeli Canona by wymienić tu przypadki zardzewienia 7D i 1D4 :shock:.
Poza tym to po porostu (tak ja czytam tą zapowiedź) będzie czołg; zobacz E10 i koniecznie weź do ręki, nawet nie pamiętam ile razy mi upadł. To będzie drogie body, ale to nie będzie zabawka jak PL1.
Przypadki/aparaty, o których zdarza mi się w necie pisać w większości należą do moich znajomych i/lub pracodawcy.
To aparaty, których zakup sam rekomendowałem pod dokładnie opisane potrzeby i ponoszę za moje decyzje pełną odpowiedzialność.
Np. jedyną wpadką była rekomendacja S5IS - AF porażka, kolory AWB tragedia, wg właścicielki gorsze od małpki Kodaka.
Aktualnie oczekuję na testy tego nowego kompaktu z zoomem 800mm Canona by wiedzieć czy można toto polecać (priorytet Face detection, małe szumy na 800, w miarę dobre 1600 po zeskalowaniu do 1080p).
Czyli dalej wiem, że nic nie wiem.
Test Zeissa 24/2
http://dpreview.com/lensreviews/sony_24_2_m15/
Tylko jedna wada - flara na FF
W ogole im dluzej patrze na te szkla sonego, tym ciezej mi powiedziec ze to slaba firma. Mysle ze nie mialbym zbyt duzych oporow na przesiadke na A900 z workiem zeissow ;)