Mnie tylko irytuje ta wystająca gałązka, którą bym wystemplował ale ja się nie znam i pewnie zaraz nasz etatowy poszukiwacz "dziury w całym" odnajdzie całą masę innych niedoróbek :D
Wersja do druku
Mnie tylko irytuje ta wystająca gałązka, którą bym wystemplował ale ja się nie znam i pewnie zaraz nasz etatowy poszukiwacz "dziury w całym" odnajdzie całą masę innych niedoróbek :D
Ale zauważyłeś poprawione zdjęcie?
Aż tak daleko posuniętej grafiki nie mam siły komentować. No gałązka i ręka, nic więcej chyba.
o proszę Micles wymiękł.... 2012.
Do takich kombinacji nikt mnie raczej nie przekona. Uważam, że tylko najlepsi mogą sobie pozwolić na fotomontaże, bo wszystko inne będzie zalatywało nieprofesjonalnym wykonaniem i po prostu będzie widać, że robione na siłę.
Nawiązanie do bogini Khali bardzo ciekawe. Lubię, kiedy kicz jest kiczem i nie udaje niczego innego. Świetny pomysł i dobrze wykonany, chociaz tygrys móglby byc o drobinę wiekszy, a i sama Khali bardziej podobna do bogini śmierci, niz "piekności z Boolywood".
Na drugim zdjęciu niestety razi mnie ogromna dysproporcja między lewą, a prawą dłonią młodego. W zestawieniu z popiersiem młodej wyglada, jakbyś składał to zdjęcie z elementów wycietych z roznych zdjęć .
Ale najbardziej spodobal mi sie nowy podpis ... :)