Ja się na to z chęcią pisze.Czekam na dalsze informacje :)
Wersja do druku
Ja się na to z chęcią pisze.Czekam na dalsze informacje :)
Ja też bardzo chętnie
Ja też chętny jestem. Za chwilę się okaże że zdecydowanie więcej będzie chętnych fotografów niż modeli :)
te od aktów przyślij bezpośrednio do mnie :twisted:
bo tym razem "na planie" to się chyba nie przydadzą...
choć pewnie parę pomysłów by się znalazło... ;-)
he, he, zobaczymy :grin:
pamiętajcie, że to będzie robione na zasadzie TFP.
więc każdy, kto przyjdzie, powinien w ciągu tygodnia dostarczyć kilka swoich zdjęć (dobre, obrobione, max rozdzielczość) i wyrazić zgodę na ich wykorzystanie przez organizatora.
jak nie to banan na cb i embargo na plenery na rok :mrgreen:
szczegóły jeszcze ustalę z organizatorem, ale IMHO takie podejście będzie fair.
tej help me!
dostałam w swe łapska na 2 dni suknie ślubna, zanim zostanie pchnięta na allegro.
no i musze, po prostu MUSZE, czuje nieodpartą chęć i życiową potrzebe oraz pociąg niepohamowany, żeby się w niej uwiecznic najbardziej przypałowo jak się da...
i tym razem do Was nie jako do znawców fociaków, ale globtroterów - uderzam...
mam czas do jutra do 16.00 na wymyslenie najbardziej dziwnych, niepasujących, pojechanych, durnych lub przeciwnie - oczywisto-słodko-do-wyrzygania-poprawnie-odpowiadających-kiecce-ślubnej miejscówek (ta druga opcja to ofkors w ramach zrobienia czegos w stylu pastiszu).
jako ze po pracy nie zostanie mi wiele czasu, a miejsc chce kilka (choc ze trzy) - jestem ograniczona do terenu Poznania. mapki jakies miło widziane, bo ja sie tak znam na topografii nie-centrum Poznania jak dziewica na double penetration ;)
Moje Ostatnie Deski (<--- to nie do Pań-Forumowiczek!!!) Ratunku!
że zacytuje sobie klasyka: "słuuuuchaj słuuuuuchaj jak Cie błaga luuuuud" :P
dopiero teraz przeczytalam sobie ostatni wątek (zaoferowana burzą mózgu z tą kiecą weselną) i stwierdzam, co następuje:
chociaż niektórzy twierdzą iż... :D
to protestuje! tworze koalicje przeciwko opozycji! i sie nie zgadzam!
a ponieważ 26 to akurat moje święto, więc głupio będzie Wam mnie wywalić :mrgreen:
słowem - na 90% jestem. i przyprowadze jedną męską Biomasę.
na 100% potwierdze jutro, po konsultacjach z moją-lepszą-połową.
... chociaż nie mam póki co bladego pojęcia, co miałabym na swój szacowny tyłek założyć, by "z epoki" było :confused::rolleyes:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
półwiejska to dobry pomysł, dokombinowałam do tego uwiecznienie jakiegoś "normalnego" chodzenie po sklepach, przebierania ciuchów etc.
tylko.... chyba byłoby mi troche tak głupio :oops:
Sołacz na mostku z parasolką karmiąc łabędzie :>
Albo mokra, niesiona na rękach tego jedynego z toni jeziora (również sołacz:)
Przy masce w starym browarku, z czerwoną róża, B&W i tylko kolor płatków róży :>
Albo pan udający grę na fortepianie, obok zamyślona pani siedząca półdupkiem (też stary browar, przy szachownicy:)
Generalnie dużo pomysłów u fotoziutków.pl (vide google)