Magda, a gdzie Twoje foty ? :)
Wersja do druku
Magda, a gdzie Twoje foty ? :)
ehh fajne te Wasze fotki ;-) ciekawe pomysły, kadry, światło, dynamika... nie wiem czy Was dogonię po sezonie :)
gratulacje dla wszystkich za oryginalność kadrów i odmienne pokazanie tematu .
A tam po sezonie, zabierz dziecko na niedzielny spacer i przy okazji zrobimy plener :)
Sorki, niestety mówiłam jak u mnie z czasem, może uda mi się coś jutro rano wrzucić. Przyznam się, że nawet nie zdążyłam ich specjalnie zobaczyć.. :(
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To troszkę moich fotek:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
No fajnie się Wam udało :)
madallenka - chyba najfajniejsze ze wszystkich z tego wyjścia Waszego jest Twoje zdjęcie nr 6 - za uchwycony moment :)
madallenka -6 to także mój faworyt, rewelacja!
Jestem nowy na tym forum. Jeśli się znajdzie miejsce to chętnie z Wami pofocę przy kolejnej okazji. Mam nadzieję, że mogę
Oczywiście że możesz, ale jak znam zycie i "nowych na forum" to zapał sie konczy przed pierwszym wspólnym foceniem i nikt nowy nie przychodzi.
My teraz przez ok tydzien odpadamy bo nas po prostu w KRK nie ma.
szkoda że nie możemy sobie stworzyć grupy na tym forum - wtedy focić z nami by mógł każdy, ale do grupy należałby np po 5 czy 10 wspólnych plenerkach ;-)
Więc zrobimy spot tam gdzie jesteście :) tak niby przypadkiem się pojawimy :mrgreen:
Co do Nowych: można, ale pod warunkiem nie przestawiania ISO i innych opcji w puszkach kolegów, bo za to jest topór :twisted
A poza tym to dopisz się do listy przed spotem i przyjdź na miejsce spotkania !