Witam wszystkich Forumowiczów :)
Wersja do druku
Witam wszystkich Forumowiczów :)
Witam serdecznie Wszystkich!
Na forum rejestruję się za namową szwagra. Niedawno zakupiłem Canona 1200d. Zdjęć trochę już w życiu zrobiłem ale spokojnie mogę nazwać się początkującym. Pozdrawiam jeszcze raz!
Witam wszystkich!
Jestem totalnym amatorem. Fotografia wciągnęła mnie od momentu kupna aparatu hybrydowego na potrzeby robienia zdjęć z wypadów motocyklowych. Dość szybko dorosłem do kupna choćby podstawowej lustrzanki a wraz z tym krokiem rozpoczęło się mozolne przysfajanie skomplikowanych zależności fotograficznych.
W zasadzie nie mam póki co domeny przewodniej, staram się robić zdjęcia z miejsc, w których bywam, dbając na ile to możliwe, aby były atrakcyjne pod kątem techniki jak i estetyki.
Fascynują mnie HDR-y i wszelkie sposoby "poprawiania rzeczywistości" :-).
Staram się cokolwiek wykrzesać ze swojego leciwego Canona 450D z zoomem Sigmy jak i z kilku obiektywów m42, choć chyba akurat sprzęt nie jest na tym etapie rozwoju sprawą pierwszorzędną.
Od Was oczekuję konstruktywnej krytyki i przede wszystkim tłumaczenia, instruowania, podpowiadania :-).
Pozdrawiam!
Dzień dobry :)
Mam na imię Ewa, jestem od niedawna w Polsce i od koleżanki usłyszałam o tym forum.
Cieszę się że mogę dołączyć.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów!
Ewa
Cześć wszystkim ;) Nazywam się Maciej i mam 24 lata, na forum postanowiłem się zarejestrować, bo chciałbym zdobywać nową wiedzę, oraz dyskutować z innymi :) Fotografią interesuję od dawna, ale pierwszą lustrzankę zakupiłem na początku 2015 roku - Sony a100. Potem był Nikon D3100 i pół roku temu przyszedł czas na Canona 5D MK I, którego kupiłem od mojego dobrego znajomego i użytkownika forum o nicku salas. Pozdrawiam i mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce :)
Łapcie maka na przywitanie:
Po więcej zapraszam na moje skromne portfolio, oraz bloga: baziu.pl - oczywiście krytyczne i konstruktywne komentarze, milej widziane niż nieprzemyślane pochwały :)
Witajcie, po dłuższym czasie zaglądania wreszcie zdecydowałem się zarejestrować
Canonów od dawna i regularnie używałem, ale ostatnie 10 lat zasadniczo siedziałem w N. Z różnych względów zdecydowałem się na migrację do C i (na razie) nie żałuję.
W końcu ktoś z Kielc :D witamy!
Witam wszystkich forumowiczów.
Heej, witam wszystkich!
Siema!! Jestem Tu nowy i chciałbym się przywitać :) Tak więc witajcie wszyscy :P