Bardzo sympatyczne, kameralne spotkanie :D. Dziękuję wszystkim przybyłym za miłe towarzystwo.
Wersja do druku
Bardzo sympatyczne, kameralne spotkanie :D. Dziękuję wszystkim przybyłym za miłe towarzystwo.
Tylko 2 osoby robiły zdjęcia ;)
Nie wiem gdzie to w sumie dac wiec dam poki co tutaj heh. Szukam osoby zainteresowanej robieniem zdjecia jako drugi fotograf na slubach ( ceremonia/wesele ), oczywiscie odplatnie. Taki pakiet dwoch fotografow po prostu. Samo robienie zdjec. Jesli ktos zainteresowan kontakt na PW. Minimum doswiadczenia to znaczy 2-3 sluby zrobione tak abym mogl sie zapoznac z materialem.
witam
dopiero teraz wpadłem na ten wątek bo i dopiero ostatnim czasem zabrałem się poważniej za fotografię. poważniej acz wciąż bardzo amatorsko :-D
zacznę śledzić ten wątek i jak będzie okazja to bardzo chętnie pojawie się na jakimś spotkaniu i czegoś nowego od was nauczę. :-D
pozdrowionka!
p.s.
czy działa i przyjmuje amatorów jakaś łódzka grupa funkcjonują na fb tudzież innym serwisie/portalu?
może jakies spotkanko fotograficzne byśmy zrobili ? ze dwie modelki w bieliźnie na przykład , są jacyś chętni oprócz mnie ?? :-)
Trochę im **** zmarzną w tej bieliźnie... :)
Analog zawsze coś mądrego wymyśli :lol: ... Też jestem za ;)
Pozdr.
, to podajcie terminy pasujace chodzi mi o dni tygodnia , moze dla odmiany w tygodniu popołudniu/wieczorem a nie w weekend jak zawsze ?