012 milutkie ;)
z nowych 016 według mnie odpada (mimika, poza, od ilości trawy w takim kolorze robi mi się niedobrze :)) pozostałe dla mnie dobre ale wolałbym 14 i 15 kolorystycznie takie jak 013
Wersja do druku
012 milutkie ;)
z nowych 016 według mnie odpada (mimika, poza, od ilości trawy w takim kolorze robi mi się niedobrze :)) pozostałe dla mnie dobre ale wolałbym 14 i 15 kolorystycznie takie jak 013
13 na nie, bo rozciągnęłą ją za bardzo.
16 na nie, bo nie
reszta ujdzie :)
I w końcu micles wstawia tylko te fotki, które są albo świetne, albo przynajmniej niezłe. W sumie, spośród ostatnich 22 ok. 75% bardzo mi się podoba.
Od 17 do 22 bardzo mi się podobają, ciekawa prezentacja prac.
Mi osobiscie białe ramki nie lezą, rozumiem ze te zdania maja duze nzaczenie w kwestii zrozumienia tych prac, a czarna ramka kojarzyła by się z demotywatorami... No cóż nie ma rozwiązan idealnych. Nie mniej jednak zdjęcia mi się podobaja, jest pomysł, wykonanie :) Trzymaj tak dalej!
Jakieś ramki musiały być, a że foty BW, to i tło raczej BW, zatem dużego wyboru nie miałem...
Mi się podoba. Owszem układając zdjęcia można by staranniej dobierać miejsce lewe lub prawe ale pomysł fajny.
Wszystkie lewe miały być z postacią patrzącą w obiektyw, na tle miejsca pracy, a prawe podczas wykonywania danego zawodu. Możnaby jedynie odbijać lustrzanie, ale ja tych metod nie praktykuję.