Młoda wiedziała dokładnie jak zdjęcie będzie wyglądać.
Wersja do druku
Młoda wiedziała dokładnie jak zdjęcie będzie wyglądać.
już wiem co mi nie pasuje w tym zdjeciu - Pan Młody - jego ustawienie. To, jak trzyma ręce... Przez Młodego tak "super expressowo" się zrobiło.
Już lepiej jakby Młody szedł na czworakach zamiast tygrysa. :-)
Założenie było takie że młody miał sprawiać wrażenie że nie wie czy się modlić czy macać.
Katolicki, za jakiś czas pokażę całe repo.
hm... no to ja tego nie widzę - tego założenia.
wiesz co, fajnie by było gdyby on się do niej modlił - wtedy by to się kupy trzymało - on się modli, ale jednocześnie wiemy że to jego Pani którą chce dotykać (macać).
A tak to jest za bardzo "na wprost" - chyba że żartowałeś z tym macaniem i mnie wkręcasz?
A mi się to zdjęcie kojarzy z dowcipem o lwie co sobie d... liże.
Moim zdaniem bez tygrysa byłoby lepiej :P Z panem młodym chyba na tym zdjęciu akurat nie wyszło :P
Poza tym bardzo fajne zdjęcie :) Motylki mi się podobają!
Aha i jeszcze jedno młodzi są oświetleni światłem z lewej a tygrys z prawej, to bardzo zaburza odbiór foty.
Strasznie marudzicie, towarzysze. Wykonanie w fotoszopie renderu 3D nie było moją intencją, obrazek powstał "just for fun" i w nosie mam z której strony oświetlony jest tygrys. Oczywiście że gdybym miał możliwość zrobienia tygrysowi zdjęcia oświetlił bym go z odpowiedniej strony, pytanie tylko czy odpowiednia była by ta z której oświetlone jest wszystko inne, ale to nie istotne. Tak czy siak, miałem do dyspozycji to co miałem ale myślę że w przypadku akurat takiego obrazka rozbieranie go na czynniki pierwsze nie ma za bardzo sensu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Widzę że lubisz jak wszystko jest jednoznaczne i oczywiste. Ja z kolei lubię jak jest wieloznaczne i nieoczywiste.