A mi sie wydaję,że obudzimy sie w rzeczywistości. Gdzie Inni producenci pokażą nowe produkty, a Canon niczym nie zaskoczy.Cytat:
Tak a potem obudzimy się juz w nowym swiecie gdzie takie aparaty jak 5D bedą wlały sie po smietnikach
Wersja do druku
A mi sie wydaję,że obudzimy sie w rzeczywistości. Gdzie Inni producenci pokażą nowe produkty, a Canon niczym nie zaskoczy.Cytat:
Tak a potem obudzimy się juz w nowym swiecie gdzie takie aparaty jak 5D bedą wlały sie po smietnikach
i to będzie powód do czego? Sepuku, wylewania krokodylich łez, że posiadany trendy sprzęt stał się passe, czy może braku możliwości realizowania wizji lub zadań w pracy? Bo jeśli to ostatnie (stawiam że maks 10 % wypowiadających się) to kupią sobie po prostu coś innego.
No tylko co.. ja nie chcę się pakować w kolejne 5d, chciałbym kupić coś nowego jak już :)
Cena 5D leci strasznie w dół. FotoIt które zawsze ma dosyć drogo wystawia właśnie nówkę za 5699zł. Dużo ludzi jeszcze kupi piątkę, i mimo wszystkich swoich braków 5D to będzie kultowy aparat w historii fotografii cyfrowej :-).
1500 post :P Jakbym tylko miał fundusze na 5d to pewnie bym teraz kupił, bo w zasadzie ma wszytko co mi potrzeba :-)