Odp: [hudy85] moje różności
50-tka/2.5 makro może być panaceum na twoje dylematy. Masz i stałkę i makro i więcej miejsca w kieszeni:p. Na takim ujęciu jak na 89 zamrożenie ruchu na maxa, tam na trawce jakaś pajęczynka chyba jest.
--- Kolejny post ---
50-tka/2.5 makro może być panaceum na twoje dylematy. Masz i stałkę i makro i więcej miejsca w kieszeni:p. Na takim ujęciu jak na 89 zamrożenie ruchu na maxa, tam na trawce jakaś pajęczynka chyba jest.
A najwięcej miejsca będzie z naleśnikiem, który tez cenowo fajnie wypada
--- Kolejny post ---
A najwięcej miejsca będzie z naleśnikiem, który tez cenowo fajnie wypada
89. fajne, mnei się podoba, aczkolwiek czegoś brakuje jeszcze. Niemniej jest postęp ewidentny :)
Dzieki :) tez czuje niedosyt, ale mialem tylko 10 min na postrzelanie, miedzy jedna chmura a druga, pozniej juz spryskiwacz byl niepotrzebny, raczej jakies lisciaste drzewo :)
91. pyk karuzeli z dni miasta
92. ...i dzisiejsza tęcza
tęcza ładna , widzę że czasu wolnego nie marnujesz przed telewizorem, galeria się rozrasta coraz więcej pozytywów, super
ja ostatnio czepiłem się imprez szkolnych,dyskoteki, pokazy szkół, koniec roku,itd. pozdrawiam
92 ładna kompozycja, mogłeś się jednak podnieść wyżej z aparatem, ostrzenie na pierwsze kłosy tak,a dalej miałbyś stopniowe rozmycie łanów z tęczą na końcu. Ale i tak jest nieźle, jesteśmy w końcu amatorami, powoli dochodzimy do perfekcji;)
O,tu już lepiej. To tfe?:)