Przyjezdzaj, napijemy sie razem :>Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
Przyjezdzaj, napijemy sie razem :>Cytat:
A to tam nie kazde zdjecie wedruje na strone ? Nie wiedzialem. Zdjecie super, zazdroszcze tylko tym co mieszkaja w tych czerwonych budynkach, ahhh, co oni sie naogladaja...Cytat:
Jestem pod wrazeniem Twojej fascynacji samolotami
Gratulacje i smacznegho bro :mrgreen:Cytat:
Ha ha ha... bardzo śmieszne... od miesięcy próbuję tam wrzucać rózne panoramowane myśliwce czy inne okazy - również te, nad którymi tutaj były "ochy i achy". Zawsze z tym samym skutkiem: rejected for quality reasons :shock: . Naprawdę, pod tym względem wymagania mają po prostu kosmiczne! Z dobrym skutkiem dla serwisu zresztą :) - nie żebym mial pretensje.Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Aha, a jeszcze w temacie Airpower'05 - moja relacja jest na http://lotnictwo.net/doc.php?doc=05073001
No przeciez nie pisalem zlosliwie ! Zdziwilem sie bo czasem zagladam na ta strone i mozna tam knoty tez zobaczyc, wiec cos im ta kontrola jakosciowa nie do konca wychodzi (no chyba ze ostatnio sie cos zmienilo).Cytat:
I ja tego tak nie odebrałem :) Ale prawdę mówiąc knotów to ja na a.net jeszcze nie widziałem. Złe technicznie zdjęcia - owszem, ale zawsze z jakiegoś powodu. Zasady są takie, że szansa akceptacji zdjęcia wzrasta wraz z jakością lub oryginalnością. W szczególności, rzadki egzemplarz przejdzie nawet, gdy jest ledwo widoczny :)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
gratulacje.Cytat:
Parę nowych zdjęć, GENA Festival w Genewie - TU. Fotek oczywiście jak zwykle za dużo :) Ale myślę że tak z 10 znośnych szło by wybrać... A jako teaser coś, powiem wrednie, "komplementarnego" do zdjęć Jurka :mrgreen:
Komplementarnosc rzadzi. A fotka ladna. Swoją drogą ciekawy ten kabel ;)
Edit: tego gościa z harmonią bym mocniej skropował i byłoby ekstra.