popieram przedmówcę. :)
Wersja do druku
popieram przedmówcę. :)
każda forma reklamy jest dobra :]
Z punktu widzenia moderatora powiem ze nie widze przeciwwskazan do informowania o kazdym tescie osobno.
W watkach gieldowych co bardziej masowi sprzedawcy informuja co jakis czas o kazdym updejcie... w watkach galeriowych podobnie - co nowe zdjecie/seria zdjec tez ida detaliczne updejty.
A jakby ktos marudzil to go po prostu zignoruj 8) .
Mnie jest całkowicie obojętne ile razy o tym napiszesz drogi Arku. Choć osoby chcące "być w temacie" powinny same tam zaglądać bez poganiania. Prowadzisz świetną stronę z dość obiektywnymi testami (nie przesładzam, zawsze można lepiej) i z przyjemnością ją czytuję bywając przy okazji na tamtejszym forum :wink:
OK. To postaram się częsciej :) Mam przykre doświadczenia z innego forum, gdzie mając ponad 1500 postów, z których ze 20-30 dotyczyło testów na Optyczne.pl, zarzucono mi, że
zbyt nachalnie i notorocznie zajmuje się reklamą naszych testów.
Jak dla mnie jest OK jesli zaanonsujesz kazdy nowy test postem w tym watku. Mielismy juz podobny zdaje sie dla photozone i bylo zupelnie OK.
masz również moją pełna zgode na taka dzialalnosc na forum wiec niebój żaby Arku :)
Drogi Arku, przy całym szacunku jaki żywię do Twojej osoby i do Twojej strony optyczne.pl, muszę jednak zaprotestować, bo owszem 20-30 to było, ale nowych topików, a nie postów
Bo przy każdym pojawieniu się nowego testu na Waszej stronie, otwierałeś nowy temat na naszym astro-forum i stąd była, swego czasu, ta mała uwaga z mojej strony, oraz połączenie tych wszystkich wątków w jeden temat - testów na optycznych.pl, dokładnie tak, jak jest to właśnie tu, na canon board
pozdrowienia i przepraszam za ten off-topic
Tutaj i ja muszę zaprotestować. Było na początku kilka topików, potem żeby nie informować w kilku sam założyłem topik analogiczny do tego tu i informowałem w jednym. Potem i tak
admin postprzątał wszystko do jednego, przeciw czemu ani razu nie protestowałem. Jako
admin masz możliwość sprawdzenia, że na pewno nie było 20-30 nowych topików i prosiłbym abyś nie mijał się z prawdą.