Odp: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD
Cytat:
Zamieszczone przez
Joshec
wręcz okazja :lol:... bierz, kupuj, używaj, pokazuj foty :roll:
Odnajdź moją stronę i oglądaj jak to Cię tak interesuje.
Cytat:
Zamieszczone przez
kulek855
Z całym szacunkiem dla sprzedających ten obiektyw ale wolę poczekać na test na otyczne.pl. Sprzedawca zawsze zachwala to co sprzedaje.
Z całym szacunkiem, ale optyczne.pl nie potrafi zrobić dobrego testu, niestety...
Ja czekam na test Cichego, bo jest dla mnie o wiele bardziej wiarygodny, nawet jako sprzedawca ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Matsil
Z całym szacunkiem, ale optyczne.pl nie potrafi zrobić dobrego testu, niestety...
Ja czekam na test Cichego, bo jest dla mnie o wiele bardziej wiarygodny, nawet jako sprzedawca ;).
Masz swoje zdanie (uszanuję je). Nie mam zamiaru podważać tego co napisałeś i tym samym wywoływać kłótni.
Przeczytałem i zaakceptowałem je takim jakim jest.
Pozdrawiam. :-)
Jestem również ciekawy jak owy Tami nadaje się w sporcie czy silnik jedzie dosyć szybko i czy nadąży. Lecz to wiadomo musi być dobre światło skoro jest taki ciemny.
Cytat:
Zamieszczone przez
MARANTZ
kurna, nie wiem no.. wprawdze to nie ma zadnego znaczenia w efekcie koncowym - czyli zdjeciu - ale jak mi sie nie podobaja szkla z wysówanym tubusem, to masakra.. ;)
po prostu imho brzydki ten nowy tamron, taka landara z wysówanym przecinkiem :mrgreen:
ale sadze, ze uzytecznosc + jakosc obrazu bedzie bardzo cacy.
gdybym focil ptaszyska i samoloty, to na pewno mialbym mocno na celowniku to szklo 8-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Matsil
A jaki test jest wg Ciebie dobry?
Taki wzorcowy?
Cytat:
Zamieszczone przez
kulek855
Masz swoje zdanie (uszanuję je). Nie mam zamiaru podważać tego co napisałeś i tym samym wywoływać kłótni.
Nie chodzi o kłótnię, tylko o rzeczowo przeprowadzony test. Miałem szereg obiektywów i wiele z nich niczym nie pokrywało się z wnioskami przytoczonymi przez Arka. Od tamtej pory ich testy traktuję z dużym dystansem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Roy P
A jaki test jest wg Ciebie dobry?
Taki wzorcowy?
Taki, który oddaje rzeczywistość a sample są przynajmniej średniej jakości.
Ale to nie wątek o optycznych, było na ten temat wiele i na tym forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
ale jak mi sie nie podobaja szkla z wysówanym tubusem, to masakra..
Zalatuje takim tanim kitem :p
Cytat:
Zamieszczone przez
BeatX
gdybym focil ptaszyska i samoloty, to na pewno mialbym mocno na celowniku to szklo
To szkło właśnie dla Ciebie, budżetowe tele, w weekendy kotlety, na tygodniu ptaszki :D
Da się zablokować ogniskową na różnych ogniskowych, czy tylko w pozycji 150mm?
nieno tych trzech rzeczy jestem pewny: smierci, podatkow i ze nigdy nie bede potrzebowal na sluby wiecej jak 135mm :D
i tak sie dziwie ze kolesie dzwigaja kloce pokroju 70-200/2.8L na sluby.
no ale co tam kto woli.. :mrgreen:
dzien w ktorym zobacze w watku "sprzet do slubow czesc X" pytanie w stylu "tamron 150-600 na plener czy lepiej 70-300 + TC ??" to bedzie dzien, w ktorym kupie sobie troche gorzały i wypije za dusze osoby, ktora zadala to pytanie :lol:
ps. cichy mogles zabrac tego tamrona 150-600 na poznanskie targi slubne i dac mi pomacac :D
Cytat:
Zamieszczone przez
MARANTZ
Dzięki, niezbyt mi się to podoba? Sprawdzałeś czy się nie chwieje?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
A ja dalej najbardziej się boję o trwałość tego szkła...
Niestety ja też.
Cytat:
Zamieszczone przez
Matsil
Nie da się ukryć że tak to właśnie wygląda.