Ja zrobilem zgloszenie w wtorek tydzien temu, w piatek wyslalem poleconym kod i narazie nic, czekam.
Edit:
Wlasnie dostalem maila bedzie zwrot 1230 zl :)
Czyli wychodzi na to ze 24-70 L II kosztowal mnie 7400-1230= 6170 zl
Wersja do druku
Ja zrobilem zgloszenie w wtorek tydzien temu, w piatek wyslalem poleconym kod i narazie nic, czekam.
Edit:
Wlasnie dostalem maila bedzie zwrot 1230 zl :)
Czyli wychodzi na to ze 24-70 L II kosztowal mnie 7400-1230= 6170 zl
Gdzie kupiłeś 24-70 II za 7400 ?
Na allegro gandini czy jakos tak, ogolnie polecany gosc tutaj na forum. Tzn znalazlem na allegro jego aukcje i kupilem poza, on ma aukcje chyba za 7399 zl
Edit
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20315108
Napisalem do niego czy ta cena to cena kup teraz, odpisal ze jesli poza to tak, przelalem kase i mam obiektyw :)
Nie wnikam, zrobilem zgloszenie i dostalem maila:
Informujemy, że Twoje zgłoszenie do udziału w akcji promocyjnej Canon CashBack przeszło pozytywnie proces weryfikacji!
Przyznana premia pieniężna zostanie wypłacona na Twój rachunek bankowy podany w formularzu zgłoszeniowym najpóźniej do dnia 31.08.2013.
Serdecznie gratulujemy!
Czego mam chciec wiecej ? Malem obawy czy przejde proces ale wyszlo ze tak :)
No, to gratulacje. IMO wyjątkowo korzystny zakup. :)
Ja zrobilem zgloszenie w piątek, oraz w piatek wyslalem poleconym kod i wlasnie dostalem maila bedzie zwrot 1230 zl
Czyli wychodzi na to ze 24-70 L II kosztowal mnie 7990-1230= 6760 zl minus VAT 23% :P
Ogólnie pierwszy raz skorzystałem z CashBack - interesuje mnie tyko kiedy zrobią przelew bo niby napisali że do 31.08.2013
ps zapomniałem dopisać zakup w foto-ivy - pewny i bezpieczny