Tylko ci sie wydaje, byl straszny
Wersja do druku
Ja również jestem zachwycona drugą fotografią. Pierwsze zdjęcie natomiast wydaje się być robione jakimś słabym telefonem.
zdjęcie nr.1 pełni tutaj bardzo ważną role :)
Mi się nie podoba, ale to kwestia gustu.
Zdjęcia w ogólnym odbiorze są fajne, jedyne co mi nie pasuje, to przejścia kolorystyczne(nierównomierne oświetlenie?) w skórze. Najbardziej widać to na ostatnim zdjęciu na nogach. I twarz odbiegająca w oświetleniu na pierwszym zdjęciu.
roznica w oswietleniu moze byc widoczna gdyz nie uzywam zadnych lamp od dluzszego czasu, nie moj styl, swiatlo zatane to jest to, dodatkowo po prawej (widac w odbicui troche) do wysokości pasa jest drewniane ogrodzenie odcinające część światła. zresztą światło nie musi być zawsze równomierne gdyż w warunkach naturalnych gdzie napotyka na przeszkodę tak własnie się zachowuje :)
--- Kolejny post ---
o masz i plotek :)
--- Kolejny post ---
wracajac jeszcze, dzis moja obróbka jest kompletnie inna, dawno nic nie postowalem, trochę liznąłem wiecej z fotografii, poznawajac ludzi nie z forum a ze znacznie większego kręgu i nie mowie tu o naszym kraju ale tez innych krajach. Na dzien dzisiejszy odchodzę od mocno rozjaśnionch zdjęć w stylu gdzie ekspozycja +2 to standard gdzie biel razi po oczach a przejscie pomiędzy cieniem a jasnością musibyć krystalicznie płynne :) ba wręcz cień to zło :) jezeli chcialbys wiecej sie dowiedziec zapraszam na priv