Też bym pojechał, tylko mam egzamin z komunikacji masowej oraz ze stounków międzynarodowych:( Szkoda
Wersja do druku
Też bym pojechał, tylko mam egzamin z komunikacji masowej oraz ze stounków międzynarodowych:( Szkoda
Aktualizacja, niestety Ripek z nami nie pojedzie :(
Lista "Dam rade - bede"
1. Lemina
2. Muflon
3. Tomasz Goliński
4. Asterix
5. Bonk
6. thorin himself
7. Broncobilly
8. Motorson
9. Marcingreen
10.Birez
11.Pazurek
Lista "chce, ale niewiem czy pochytam" albo "jeszcze sam niewie ze pojedzie, ale go zmusimy" :mrgreen:
1. Gonzo44
2. Czacha
3. Moris
4. MxDanish
5. Mmsza
6. Iza
7. Vitez
8. Kwiatas
EDIT:
Pazurek wskakuje na liste pierwsza, wciaz oczekujemy goraco pana Asterixa i uprzejmie zapytujemy co z noclegami :) ?
A moze dalo by sie to podciagnac pod egzamin praktyczny, w koncu:Cytat:
Zamieszczone przez mruczek
zlot = masa ludzi z ktorymi trzeba sie komunikowacCytat:
komunikacji masowej
Praga = Czechy = jak w pysk strzelil miedzynarodowo... a stosunki to juz sie na miejscu obada ;)Cytat:
oraz ze stounków międzynarodowych:( Szkoda
Nawet mi nie mów! Chciałbym jechać. Niestety jechałem dzisiaj do Rudy Śląskiej i zatarłem silnik w Unie. Na liczniku 52000 a tu taka niwspodziana! Dwie godziny stałem na A4 na wyskości Chorzowa. po tych atrakcjach nie wiem czy będzie mnie stać na bilet miesięczny a co dopiero na wypad zagraniczny.
Reasumujac:
Z Krakowa, w piatek 2006-01-20, pociagiem ku Pradze wyjezdza ekipa (kolejnosc alfabetyczna):
- birez
- gonzo44
- Pazurek
- thorin
Wyladowalibysmy okolo 7 na dworcu w Pradze.
Jezeli chodzi o powrot, to na razie jest propozycja by ku Polsce wyjechac 2006-01-22, pociagiem do Krakowa.
(thorin wysiada w Oswiecimiu i leci na zajecia ;) )
Oczywiscie zapraszamy wszsytkich chetnych do przylaczenia sie do naszej wesolej kompanii :twisted:
Pozdro,
Pawel
Ha, dobre, nie odezwalem sie slowem w tym watku a widze ze nie dosc ze jestem na liscie to na dodatek awansowalem. Az przegladne wczesniejsze listy i zobacze o czym w ogole tutaj sie rozmawia. :twisted:
A serio to potwierdzam, zbroje sie wlasnie na wyjazd (o czym wiedza ludzie z irc). Na razie bede mial czym swiecic, zobaczymy co dalej. ;)
jedyne co mi przychodzi na myśl, jest niecenzuralne :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
Chłopaki, co wy tam będziecie robić :rolleyes:
Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
jak sie zjawisz to zobaczysz ;) co to za wymowki ze snowboard ? zadnec snowboard, piwko... u tygra ;)
Wyslij Ize, to Ci zda pozniej relacje :mrgreen: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
a to ona nie jedzie :roll: dziwne.. :D