Zdjęcie bardzo dobre ;)
PS: Ja też lubię konkurencję, miałem nawet kupić D70s ale na Canona przemówił niższy pozom szumów, na wyższych czułościach których używam bardziej często niż rzadko ;)
Wersja do druku
Zdjęcie bardzo dobre ;)
PS: Ja też lubię konkurencję, miałem nawet kupić D70s ale na Canona przemówił niższy pozom szumów, na wyższych czułościach których używam bardziej często niż rzadko ;)
Adrian, dla mnie rzecz typu 20D jest już poza zasięgiem finansowym.
Gdybym tu powiedział na co planuję się przesiąść ze swojego S2, to połowa tutaj krzyżem ze zgrozy by padła ;)))
D50???
Jesteś blisko :)
W zasadzie byłem na niego zdecydowany już, ale przyjrzałem się dokładniej Olympusowi E-500 i nad nim się zastanawiam. W dobrej cenie można dostać z dwoma szkłami, które w pełni zaspokajają moje potrzeby.
W zeszłym tygodniu miałem przyjemność być na koncercie Huntera w warszawskiej Stodole. Przedstawiam 3 wybrane zdjęcia, które wg mnie wyszły najlepiej ze wszystkich zrobionych tam przeze mnie. Niestety, S2 nie daje rady w takich warunkach i ciężko o zrobienie nim dobrego zdjęcia podczas koncertu.
1)
2)
3)
Bitwa skończona, można więc pokazać inne zdjęcia z warszawskich Powązek
1)
2)
3)
4)
2 się można wystraszyć. Wygląda jak mim z rynku :)
Szczerze ? Każda jedna z tych jest lepsza od kazdej którą pokazałeś w battle oczywiście IMHO. A 1ka szczególnie mi pasi
Kami, ależ to świetna wiadomość, dzięki :)
Tak, mi osobiście jedynka też bardzo się podoba, tak nieskromnie mówiąc :)
Zgadzam się w całej rozciagłości z kamil74. Chyba dawałes fory Fotografowi na baatle.... że nie wzuciłeś któregoś z w/w.
Co do 1-ki to chyba jedno z Twoich najlepszych zdjęć jakie oglądałem.
Bardzo mi się podoba także szum na fotce nr 3, przypomina analogowe ziarno.
Czy to wynik obróbki, czy po prostu S2IS tak ma?