Sugerujesz ze napis 'Nikon' wprowadza zakłócenia fal radiowych??Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Wersja do druku
Sugerujesz ze napis 'Nikon' wprowadza zakłócenia fal radiowych??Cytat:
Może to ich oduczyłoby zabierania cudzego mienia - albo zrobić jak to się dalej robi w niektórych krajach arabskich - obcinać prawą dłoń. torchę to drastyczne :mrgreen:Cytat:
Lepiej odcinać coś innego, sądze że przyniosłoby to lepszy skutek :)
ten wyrostek powyżej linii barkówCytat:
Zamieszczone przez Wats0n
co do torby.........to widziaęłm kilka razy ludzi jak mieli wyciety znaczek z systemwoej torby do nikona d50:) .......zawsze to mniej kusi:) .........
A co powiecie na firmowe paski do aparatów. Ja czym prędzej wymienię swój na beznapisowca anonima. przecież takie napisy jak Canon czy Digital i wielkie EOS to jest dopiero magnes na złodzieja.. jak płachta na byka...
wystarczy, że Ci się coś zaświeci na ekranie i po Tobie :) Najlepiej zrobić sobie aerografem na body wnętrze na rgu tak żeby wyglądało na ułamane :)
Cytat:
Nie zawsze wystarczy. Jesli nie robisz fotek to i tak napis na pasku "CANON EOS DIGITAL" spowoduje zainteresowanie.
Ja dawno temu wymienilem ten pasek na kupiony w raysfoto pasek czarny, materialowy, bez napisow 8)
Na jakimś forum uczestnik miał taki podpis:
"nawet idąc ciemną doliną nie lękam się... bo ja jestem największym sukinsynem w tej dolinie".
Może w tym jest podpowiedź jak bronić się przed złodziejami.
i ciekawe dokad by to doprowadzilo ;) .. ja dziekuje - rownac sie z nimii nie bede :evil: