[OT] sprzęcior jest bossskiCytat:
Zamieszczone przez gietrzy
wkrętarki z elektroniką w środku i te sprawy; możesz na niej usiąść a ona utrzyma prędkość obrotową tzn niezależnie od oporu nie wymięka :)
Wersja do druku
[OT] sprzęcior jest bossskiCytat:
Zamieszczone przez gietrzy
wkrętarki z elektroniką w środku i te sprawy; możesz na niej usiąść a ona utrzyma prędkość obrotową tzn niezależnie od oporu nie wymięka :)
Auwo
współczucia,
że masz śledzić allegro i "ciekawe" oferty osób z 0 komentarzy to nie mówie bo to już robisz od początku, a jak by mi się gdzieś coś obiło dam znać, pocieszać Cie nie będę bo odzyskanie tego będzie trudne, acz nie niemożliwe więc nie pozostaje nic innego tylko próbować, ja nawet z tymi p....m plecakiem ide do knajpy nigdy nie zostawiam w samochodzie bo u nas kogo jak kogo ale na szybki zarobek to zawsze full chętnych....
Wspolczucia. Tez dam znać wszystkim ktorych znam o tym fakcie. Bedzie dobrze.
NONIE WIEM CO POWIEDZIEĆ ??
Ja też będe się rozglądał może akurat ... Zawsze trzeba mieć nadzieję .
Najchętniej to bym powiedział trzy słowa i wszystkie były by brzytkie. Szczere wyrazy współczucia.
Współczuję i łączę się w bólu - szczególnie, że to przykre dla Ciebie zdarzenie miało miejsce jakieś 400m od miejsca gdzie mieszkam...
Podejrzewam, że jadłeś w tej wietnamskiej restauracji?
Szkoda, że ta bolesna nauczka spotkała Ciebie... :-(
Przed dosłownie chwila otrzymałem fon z policji abym jak najszybciej przyjechał na oględziny czy jakos tak - pies go drapał - jadę. Będę informował co i jak.
Nie wierzę, że znaleźli moje klocki...
Auwo, trzymam kciuki :smile:
odrobinę optymizmu Auwo!!!
ja tez!!!;)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
bedzie dobrez:smile: