to sie pochwal co kupilesCytat:
Zamieszczone przez pn_
Wersja do druku
to sie pochwal co kupilesCytat:
Zamieszczone przez pn_
Lustrzanke cyfrowa i dobry obiektywCytat:
Zamieszczone przez Krakers
CCD rulez -> http://www.fotopolis.pl/index.php?gora=4&lewa=1&e=3517Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Wielkosc piksela na poziomie 7 mln matrycy w formacie DX. Czemu fakt ze toto wykonane w technologii CCD jest ax takie niezwykle?? Na pewnie jest to drogie do wykonania, ale przy tym rozmiarze kawalka krzemu to chyba normalne.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Marcin
No ale ciekawe czemu oni tych profi sensorow na boskich CMOSach nie robia :-PCytat:
Zamieszczone przez mjastrzebski
Zebys sie nie zdziwil...Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Ktory w tym czasie byl juz ze dwa lata przestarzaly, dodatkowo z mora, bonusami na wyzszych czasach naswietlania (sensor overload), bez hss, bez normalnego gripa, marna migawka elektroniczna robiaca kratke na zdjeciach, bez mozliwosci normalnego skorzystania z optyki m42 czy od contax'a... Nowy soft psujacy af, ostatnie przyznanie sie do wadliwych egzemplarzy i matryca ktora naswietla jak chce. Wymieniac dalej?Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Odstosunkuj sie ty od tego spota, bo smiem twierdzic ze ja nadal mam mniej ograniczen w swojej puszce jak ty w twojej.
Co wiecej. O ile twoj apgrejd ostatnio to gniazdko na wezyk (o wlasnie, spota ma a wezyka nie ma :) ), wieksze LCD i pare ******* w sofcie to ja z pewnoscia moge powiedziec ze dostane sporo wiecej z terminem wydania nowej puszki precyzyjnie do pojedynczych dni a nie "moze w tym roku"...
Juz Ci na ten temat pisalem. Wroc do tego artykulu i przeczytaj go jeszcze pare razy. Moze zrozumiesz kto tam z czym mial problem.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Bo to jak zmiana systemu. Duzy wydatek.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Hihihihihihihi. Nie masz spota i juz, chocbys pekl :-PCytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Wszystko to piekne, ale ja mam chociaz co zapiac, a Ty musisz sie meczyc z dziadowskimi denkami, o marketingowej nazwie "boska elka" :-PCytat:
No przeciez sie ostatnio ustosunkowalem, cytuje: "Buhahahahahahahahahahaha :mrgreen: "Cytat:
Buhaha po raz drugi. :-)Cytat:
Widac pn_, ze jak wiekszosc nikoniarzy raczej nie nalezysz do grupy osob z ktorymi mozna normalnie rzeczowo porozmawiac...
Gadaj w takim razie sam ze soba... Szkoda mojego czasu.
O Kuchatek, widze, ze znasz tych pare milionow nikoniarzy osobiscie. No coz, NY, swiatowe miasto, nie to co moj zascianek. :mrgreen:Cytat:
PS. Nie jestem nikoniarzem.
Geez, co za idiota! Czy naprawde musimy w kolko tej jegoCytat:
Zamieszczone przez pn_
zrabanej plyty sluchac?
Pokaz chocby jedno zdjecie zrobione przy pomocy tego twojego
boskiego spota, bo poki co to o ile pamietam masz website
z marnej jakosci zdjeciami swojej zacnej rodzinki.
Rozumiem, ze spot potrzebny do produkcji genialnej jakosci zdjec
- pokaz chocby jedno!