:shock: doprawdy? miom zdaniem mijasz się z prawdą. Za nowego 7d z gipem zapłacisz max. 6.300 zł a za używanego 1d mk3 musisz zapłacić kwotę rzędu 9.000 - 10.000 zł
chyba widać różnicę?
Wersja do druku
no ale w jakim stanie i z jakim przebiegiem.... wydaje mi się, że porządny (zadbany) i przede wszystkim bezproblemowy egzemplarz możesz nabyć od 9k wzwyż. oczywiście jak pojawi się następca to 1d mk3 straci nieco na cenie ale to samo będzie się działo z 7d po nowym roku.
pozdr
wik
http://www.allegro.pl/item845214107_...ii_okazja.html
100k przebiegu - malo
wizualnie - ok
jakies problemy - jest gwara
odbior osobisty - spotkac sie na parkingu, potestowac servo i inne bajery
nowa muszla oczna - 50zl
ok Andrus - to kupuj :) to jedyny model w tej cenie na allegro. oczywiście może wszystko jest z nim ok ....
Nie ma sensu przekonywać się na siłę chłopaki. Acz ciekaw jestem czy ten felerny af w mk3 to fakt czy mit.
Na początku było faktycznie źle. Teraz - po tym jak Canon doszedł do prawdziwego źródła problemów - jest po prostu tak, jak od początku stało w specyfikacji. I już.
Dużo zależy od egzemplarza ja miałem do czynienia z takim w którym niby wszystko było dobrze, a moja 40-tka jednak dawała 100% pewności, a u marka zdarzała się loteria i najgorsze w tym wszystkim było to, że nie mogliśmy znaleźć w tym żadnej reguły.
Drugi egzemplarz to po prostu rewelacja. Nigdy nie miałem w ręku aparatu w którym AF by tak działał. To myślę jest ten przypadek o którym wspomniał Bahrd. Jedyna wada tego aparatu to ciężar i wielkość ale to zupełnie inna sprawa.