Fajne zdjęcia. Od razu oglądam jak widzę, że masz coś nowgo :)
Wersja do druku
Fajne zdjęcia. Od razu oglądam jak widzę, że masz coś nowgo :)
Heh, widzę że 'ruinowe' klimaty :grin: Są na topie oczywiście ;)
Seria ciekawa. Jak dla mnie faworytem jest 2 czy też nawet 3.
Fajnie się też zgrało ubranie modelki. Pasuje do otoczenia.
Uderzę kiedyś na Śląsk, to pofocimy razem...
BTW, wybierzcie się kiedyś wieczorem (~23cia) na dworzec główny w Katosach. Sporo nurków się tam kręci/śpi. Może akurat nikt was nie pogoni ;) i uda się cyknąć parę niezłych fot.
Pozdro!
Witam ponownie :D
Oto zapowiadane skany z odbitek.
I pare innych zdjęć:
#8 Skan z odbitki
zdjecia od #1 do #5 i #8 to efekt wspolnej pracy ktora opisana jest w tym watku http://canon-board.info/showthread.php?t=9535 ;) :mrgreen:
a tak na powaznie dobra robota Venio :)
EDIT:
odbitka #8 mnie frapuje, ta klatka taka byla czy to zadymiony papier ze prawy bok taki ciemny ?
To jest zart rozumiem? :DCytat:
Zamieszczone przez thorin
Cytat:
Zamieszczone przez Venio
ja tez mam taka nadzieje, bo 3 Twoje odbitki maja taki sam feler, wiec jak zadymiles, to mam paczke do wyrzucenia ;) okaze sie w poniedzialek pozdro
dwa nowe shoty
#1 - taki detal. Zdjęcie zrobione w pociągu. Siedziały koło mnie dwie strasze panie i non stop sie modliły. Wygladały jakby były w transie. Nawet nie zwracały uwagi na to ze robiłem im zdjęcia.
#2 - a tutaj moje cwiczenia w panoramowaniu :)
1 bardzo dobra, jest w niej takie cos ze Ciagle na nia patrze. dobra robota :-)
2 bardzo ladny pies :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
tylko co ? krzyz w mocnym punkcie czy ziarno filmowe ? mam prosbe zacznij wreszcie gadac do rzeczy a nie komentowac jak na plfoto... wybacz Venio osobiste wycieczki.
Co do Nera (dobrze pamietam?) ja wiem ze Twoj pies jest tak szybki jak Twoj wsad ala Kobe Bryant ;) ale troszke krotszy czas by mu nie zaszkodzil a zamrozenie samego psa w panningu byloby lepsze ale to tylko MHO
pozdrawiam
krzysiek