No to ja może też coś pokaże skoro się wszyscy chwalą :)
ISO 800, 1/60, f5,6, TV, Canon 75-300, @300mm
Ciekaw jestem opinii ale pewnie zaraz się dowiem że do niczego ;-) Ale odważni krytyki się nie boją :)
Wersja do druku
No to ja może też coś pokaże skoro się wszyscy chwalą :)
ISO 800, 1/60, f5,6, TV, Canon 75-300, @300mm
Ciekaw jestem opinii ale pewnie zaraz się dowiem że do niczego ;-) Ale odważni krytyki się nie boją :)
Fajne tylko czemu Gawliński taki fioletowy jak po denaturacie.:grin:
90% czasu koncertu świecili niebieskimi lampami :-? .... prawie każde zdjęcie z tamtego koncertu jest niebieskie..... chyba z 5 minut było na czerwono to mam czerwone ;)
To była wypowiedź z przymróżeniem oka (fotografa amatora) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez snow
Jak dla mnie to koncert to nie tylko muzyka ale też oprawa świetlna, a tam akurat było monotonne światło. Pozostali członkowie zespołu w cieniu. Chyba najgorzej oświetlony koncert jaki widziałem :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
jak dla mnie to b.ładnie uchwycony ten Pazura...
Jak dla mnie to Pazura rewelka, jest fajny kadr, fajna poza i swiatelko tez bardzo ladne.
no ba kompozycja tez wporzo... i wcale nie trzeba bylo elki a zdjecia wygladaja bardzo porzadnie :)
pazura się jednym słowem na tej fotce zajebioza wkomponował w background...
Cieszy mnie fakt że się podobają :)
Co do min pana Pazury to miał jeszcze kilka fajnych. A kolorystycznie się wpasował w tło z tym swoim garniturem :)
A L'ki może nie trzeba mieć ale miłoby było mieć :wink: Tyle że ta cena czyni je przystępnymi zazwyczaj dla profesionalistów lub osób żyjących z robienia zdjęć - dla studenta raczej cena 7000zł wydaje się być kosmiczna :)
Przydałoby mi się coś jaśniejszego na tego typu imprezy