a propo wężyka spustowego do 300tki - jakby ktoś chciał, mogę napisać jak zrobić za 10zl.
Wersja do druku
a propo wężyka spustowego do 300tki - jakby ktoś chciał, mogę napisać jak zrobić za 10zl.
niech zgadnę, z zestawu słuchawkowego do Noki? :lol:Cytat:
Zamieszczone przez canfan
nie:))) z oddzielnych elementów:)))
to znaczy nie napisac za 10zl. tylko jak zrobic wezyk za 10zl. :)))
[ Dodano: 17-06-2004 ]
macie fajne linki, a ja musze do wszystkiego sam dochodzic :( ale za to zrobilem sobie wezyk z mikroprocesorem - moge uzywac do BULB - od 1sek. do 99h, jako timer - po zaprogramowanym czasie aparat robi zdjecie (taki sam przedzial czasu), jako serial - ustawiam ile zdjec i w jakich odstepach (to chyba tez umozliwia oprogramowanie do PCta, ale nie musze brac PCta, zaden tez laptop nie wytrzyma np. 20 zdjec co 3h:)))
o kurcze i to urzadzenie za 10 PLN umozliwia trzaskanie time-lapse'ow ?? WOW chetnie sie temu przyjze ;)
STARYCytat:
Zamieszczone przez canfan
instrukcję prosimy :lol: :lol: :lol:
no ja nie o tym za 10 zl. ale w 100 to by sie zmiescilo. Jak ktos potrafi lutowac to moge wyslac schemat i program do mikrokontrolera (PIC16F84) lub zaprogramowac mikrokontroler :)))
to niech ktoś w koncu mi wyjaśni czym teraz po wgraniu nowego hacka różni się od 10d?
ja swoim 300d robie sesje zdjęciowe klientom i widzę że są bardzo zadowoleni!!!!!!
bardziej bym powiedzial że szybkie szkło jest ważne.
ostanio razem z kolegą po fachu robilismy komunię, on poprzepalał zdjęcia na eos 3 z
metzem. a mój canon z 550ex i porzyczonym tamronem 2,8 ekstra nąświetlił nawet w silnym słońcu!!!!!!! ultrabounce - lumiquesta rządzi w takich warunkach.
Polecam //raysfoto.pl/, lub lumiquest.com
A tutaj łopatologicznie i po polsku jak wężyk sklecić http://www.stopa.cso.pl/technika/index.html
Pozdrawiam serdecznie