Jeżeli godzina 13 jest dla Ciebie rankiem to nie wyobrażam sobie czym dla Ciebie jest 9 00 ? I jeszcze jedno. Rozkład głosów o koło tej godziny był mniej więcej taki
1. 16
2. 19
3. 13
4. 0
Wersja do druku
Jeżeli godzina 13 jest dla Ciebie rankiem to nie wyobrażam sobie czym dla Ciebie jest 9 00 ? I jeszcze jedno. Rozkład głosów o koło tej godziny był mniej więcej taki
1. 16
2. 19
3. 13
4. 0
Neguję. Około 9:00 wszedłem sprawdzić jak tam battle :
1. 4
2. 3
3. 5
4. 1
Czyli po pierwsze : przez chwilę wygrywałem :D
po drugie : Kamil miał przynajmniej jeden głos już od 9:00. Chyba że idzie jakoś zmniejszyć ten wynik, np przez usunięcie konta z którego odbyło się głosowanie. Chyba że piszecie o stanie głosów po dyskwalifikacji, wtedy też automatycznie robi się 0.
EDIT : dodam tylko, że liczby głosów piszę z głowy, więc mogą się one okazać fałszywymi i niezaistniałymi. Ale najprawdopodobniej był taki rozkład.
nie wiem z której godziny ale widziałem coś takiego:
1. 7
2. 7
3. 5 (lub6)
4. 1
tak wiec co by nie pisać to ostatnie zdjęcie nie przypadło do gustu głosującym.
Również widziałem że miałem jakiś tam głos na koncie, i to nie jeden, sprawdzałem koło południa. Więc Kucza, chyba Geriavit się przyda.
Swoją drogą, nie martwcie się, zmieniłem system, długo tu już nie zabawię. Czekam na informację od Vitez'a w sprawie Battle'a i spadam.
Jestem ciekaw kto wygra! I to wcale nie chodzi mi o uczciwą wygraną, tylko o to kto pierwszy z pozostałej dwójki zostanie zdyskwalifikowany i za co :D
To co panowie, ja proponuję zacząć dywagacje na temat nowego battle'a. Ta sama tematyka, te same persony, widzę, że jeszcze kucza21 chce się sprawdzić(vide battle z allgsm'em), więc może i on dołączy do grona. Zastrzeżenia : modelka, której wcześniej nie fotografowaliśmy, prace (zarówno konkursowe, jak i inne zdjęcia wykonane tej modelce) nie mogą się nigdzie ukazać (internet, prasa, radio, telewizja, ...) do końca czasu trwania sondy. Termin proponuję dać tak dwa miesiące, żeby nikt nie miał wymówki, że nie zdążył. Tym bardziej, że niektórzy muszą się przyzwyczaić do nowego rozłożenia przycisków na body.
Nie ma to jak dobry OT : kucza, musisz już zmienić nick :P
Ja zaprzestałem zmiany mailowego nicka gdy miałem 14 lat, no i zostało micles14. Szkoda, że wtedy nie byłem na tyle mądry, co na przykład gunia (gunia1990).
Panowie, w tym momencie proponuję zaprzestać wszelkich kłótni i sporów i zmykać do rodziny. Spokojnych i szczęśliwych świąt dla Was! Smacznego karpia i oby wam ISO niskim będzie.
Czy moglby Admin zamknac ten watek ? Nie dobrze mi sie robi jak czytam te bzdury, a zaraz bede jadl smakowite rzeczy i chcialbym zjesc je ze smakiem. Mysle ,ze dalsze dyskutowanie na ten temat nie ma sensu.
chłopaki kawał dobrej roboty powaga :)
zdjęcia pierwsza klasa szkoda ze admin zepsuł całą zabawe bo na dobrą sprawe nie jestem tu długo a wiedziałem a raczej domyślałem się czyje sa jakie foty :)
i nie kierowałem się przy wyborze emocjami a jedynie estetyką tym bardziej szkoda :(
Kamil nie uciekaj od nas :)
chłopaki jak coś się wyjasni dajcie znac bo teraz to lipa wyszła....