Dzięki wielkie. Mam dzieję, że uda mi się wreszcie jakiś rajd pofocić:)
Wersja do druku
Dzięki wielkie. Mam dzieję, że uda mi się wreszcie jakiś rajd pofocić:)
W Sopocie masz dwie eliminacje wyścigów górskich. Też można się wybrać, widowisko może być przednie.
Jest jeszcze Rajd Lotos pod Kartuzami, też rzut beretem.
Na www.rallynews.pl by się kolega wszystkiego dowiedział. O zdjęciach byś coś napisał a nie OT robisz ;)
Cały czas nieżywa obróbka. Foty bo foty. Trochę lepiej niż JPGi z puchy.
Trochę boję się przeginać z kolorami i kontrastem. Jakoś nie pasuje mi nawet trochę przegięta obróbka. Weź jedno z moich zdjęć i pokaż, jak powinno to wyglądać na Twoje oko. Pozdro.
Ja umiem wyciągać tylko z rawów i tiffów. Na jpgach nie pracuję, jpgi tylko do neta, na dvd i do labu.
Nie wiem jakie warunki są na tych eventach które pokazujesz, ale raczej nie masz 100% szarugi na wszystkich...
U mnie to wygląda TAK. Przede wszystkim dużo światła. Foty żywe no i czujesz, że coś tam jedzie.
Micles. nie porównuj zdjęć robionych w środku słonecznego lata na otwartej przestrzeni do zdjęć pstrykanych w zimowy ranek, w cieniu ciasnej, brudnej uliczki.
No właśnie wiem, że porównanie nijakie, ale chyba coś więcej da się z tych fot wyciągnąć? Nie wiem. Planuję się przejść na jakieś wyścigi, bo widzę, że tu Automobilklub Poznański co jakiś czas coś organizuje, to zobaczę jak mi to wyjdzie w obecnej aurze...