gunia1990-Bo to chińskie lampki i kabel jest krótki. Nie sięga do gniazdka.
Kamil- od lekkiego szumu się zaczyna. Jesteś na dobrej drodze.
Wersja do druku
gunia1990-Bo to chińskie lampki i kabel jest krótki. Nie sięga do gniazdka.
Kamil- od lekkiego szumu się zaczyna. Jesteś na dobrej drodze.
Młodzieżowa Pasterka zahaczająca o stację paliwową to dopiero jutro.
ee... tam ten zielony blik to green piksel:-D:mrgreen::mrgreen:
Spokojnych, Mile spędzonych Dni Świątecznych dla Ciebie Sergiuszu i Wszystkich CB -wiczów
pozdrawiam
Jako, że za oknem zrobiło się bardzo rześko to miło powspominać wakacje...
Ostatnio się naczytałem na Forum o doświadczeniach z wysokimi czułościami w studio. Pogrzebałem trochę na dysku i znalazłem takie zdjęcie zrobione podczas warsztatów A 350 z obiektywem 100mm f2,8 i czułości 800 ISO przy oświetleniu z pilotów lamp studyjnych.
Nie wiem, co ma ilustrować to zdjęcie. Poza tym 800 ISo to nie jest (dziś) wysoka czułość. Widzę, że ciągniesz sobie swój wątek głównie sam... Mam nadzieję, że wkrótce zwiędnie, bo od początku był denny; dziwię się, że moderatorzy nie utrącili go na samym początku.
Wiesz, nawet najlepsze jedzenie czeka zawsze taki sam los...Tak, że i kres tego wątku pewnie nastąpi. W studio czułość 800 ISO i większa to abstrakcja.
Jestem tu od nie dawna i może nie powinienem pouczać, ale moim zdaniem to takie wypowiedzi jak igor58 moderatorzy powinni usuwać ....za brak kultury i bezkostruktywne szczeniackie paplanie ....
Ps: do igor58 w moim mniemaniu zdjęcie nie jest wklejone po to by pokazać iz można zastosować 800iso bardziej chodzi o uzyskany efekt ....czasem warto patrzeć przez pryzmat sztuki ....dawno temu nie było Photoshopa smarowano żelem ,nakładano materjał na obiektyw aby uzyskać taki efekt może się nie podobac lub podobać ...wyobraź sobie że ktoś ocenia Twoje zdjęcia do kitu do bani ...wypowiadanie się nie poparte argumentami ...jes postrzegane jak wyżej....pozdrawiam