Z moich pobieżnych testów:
Z nowym Eos Utility 2.6.1. 450D nie działa. To nie problem, bo można wyjąć te dwie biblioteki ze starszej wersji i wtedy działa.
Ale 500D i tak nie działa. Komuś działa z 500D?
Wersja do druku
Z moich pobieżnych testów:
Z nowym Eos Utility 2.6.1. 450D nie działa. To nie problem, bo można wyjąć te dwie biblioteki ze starszej wersji i wtedy działa.
Ale 500D i tak nie działa. Komuś działa z 500D?
Wyszło mi 16618 czyli o ok 4k mniej niż myślałem ;)
Witam.Dzisiaj odebrałem moją 40,osoba która mi sprzedawała aparat zapewniala ze zrobil około 5k zdjęc.Przyjechałem do domu,wgrałem oprogramowanie, ściągłem program który poleciliscie i co?4787- pstryknałem zdjęcie i co?4788 .miodzio.pozdrawiam.
A które te biblioteki trzeba podmienic? moze je mi ktos przesłac na maila laub@poczta.fm
W 50D tez dziala. Tuz po zakupie aparatu zrobilem w domu jedna fotke i sprawdzilem licznik polecanym programem; wyswietlilo sie: 0001 :)
Panowie ze strarym softem ok grało. a teraz z 1.1.1 lipa sprawdzałem na 3 kablach
ja sprawdzałem właśnie na sofcie 1.1.1 bo byłem dopiero po update jak zauważyłem ten temat.
Martwię się że mój eos jest cos ehh,ale sprawa wygląda tak windows wykrywa mogę zobaczyć zdjęcia ale eos utility odpala się ale nie mozna zmieniać ustawień z poziomu pc ani licznika odczytać
Uff... sprawdziłem i ja. 8774 ;) Więc na pewno był nowy w momencie zakupu.
Program działa na M$ Vista x64 Ultimate + Canon 40D
Z 50 D z firmeware 1.0.6 śmiga bez problemu.
System operacyjny Vista