kieza mógłbyś napisać komu i kiedy wysłałeś kubki?? Każdy przynajmniej mógłby się spodziewać przesyłki...
Wersja do druku
kieza mógłbyś napisać komu i kiedy wysłałeś kubki?? Każdy przynajmniej mógłby się spodziewać przesyłki...
Pierwszy :-D melduję że dotarł, już sprawdzałem dobrze się sączy kawkę :p
JG
Choroba, choroba, choroba.. A ja wyciągnąłem dziś awizo ze skrzynki, i olałem pocztę spodziewając się skarbówki :mrgreen:
A TO MOŻE BYĆ MÓJ QBEK! :twisted:
Ja wczoraj też awizo znalałem. Odbiorę w poniedziałek. Też się spodziewam kubka :-D
chyba uzasadnione: DRUGI :)
Właśnie kubeczki zostały odebrane i wstawione do mycia :)
Wstepne testy:
Kubek stałoogniskowy z stałą liczbą przysłony. Jeszcze dokładnie nie liczyłem jaką, a nie chce mi się robić pomiarów. Kubek zawiera czerwony pasek tuż pod logo Canona. Znaczy może bardziej pasek zawiera kubek ;). Więc jest to kubek klasy L. Nie wiem czy ma IS. Bo ma trochę mało oznaczeń ;)
Kieza wielkie dzięki i muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem pakowania :D
No i odebrałem :)
Kubek jak mercedes, pakowanie w wykonaniu Kiezy jak bentley continental :mrgreen:
A na poważnie - Kieza, serdeczne podziękowanie za czas poświęcony sprawie (zwłaszcza pakowaniu). Jak tylko znajdziesz się w okolicach stolicy - zapraszam na piwo!
edit:
IS jest aktywne tylko wtedy, kiedy zawartość kubka jest % obojętna :lol:
:) moze wkrotce jakiegos grzanca przetestuje :D zobaczymy jak sie sprawdzi "redukcja wibracji" ;)
A od poniedziałku sianie popłochu w żółtym obozie w miejscu pracy... :P
żółty obóz - ale się uśmiałem - u mnie na rodzinnych imprezkach jest podobnie - ja strzelam z canona a brat z nikona - to są dopiero zawody na najładniejsze zdjęcie cioci
w poniedziałek i wtorek posyłam resztę kubków dlatego nie będę pisał kogo już posłałem (liste mam w robocie zresztą)
a co do pakowania to fakt - jest z tym sporo roboty (dobrze że mam w robocie ploterek termiczny:)) ale nie ufam poczcie ani trochę, znam ludzi którzy pracowali na sortowni i ich niezłe opowieści o nocnej zmianie :(
cieszę się że kubeczki się podobają :grin::grin::grin:
I chwała ci za tę nieufność :) (gwoli ścisłości - mnie by się nie chciało.. :twisted:)
Poczułem się jak wybraniec dostając towar w pierwszym rzucie ;)
A reszta zrozumie o co mi chodziło z twoim mozolnym pakowaniem w połowie tygodnia :mrgreen: