nie pank, malo ciekawy pomysl wg mnie. wykonanie tez tak szczerze mowiac:) poprzednie serie duzo lepsze, a panna mloda ma super, slowianski typ urody;)
Wersja do druku
nie pank, malo ciekawy pomysl wg mnie. wykonanie tez tak szczerze mowiac:) poprzednie serie duzo lepsze, a panna mloda ma super, slowianski typ urody;)
A mi z kolei bardzo sie podoba :)
panku, z całym szacunkiem, Ty nie masz mieć radochy z baniek mydlanych...Ty masz ciężko pracować:))) a radochę mogą mieć Młodzi:))
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aaaaaa...bo Tobie, xsardasie, nawet moje niektóre się podobają:mrgreen:... to nie jest miarodajne:mrgreen:
Adso, a co stoi na przeszkodzie żeby radochę mieli i młodzi i ja?
hmmmm... nie obraź się tylko... jak zacząłeś mieć radochę to zdjęcia, oczywiście wg mnie, się zauważalnie skiepściły:)... superowa pierwsza seria a potem im dalej tym gorzej... sorry, że to piszę, ale przyzwyczaiłeś do fajnych ujęć a tu bulba
Adso, wbijasz nóż w moje serce. Czemuż ach czemuż uważasz że się skiepściły?
w serce to jeszcze pół biedy, gdyby w plecy to byłoby gorzej:)))
a dlaczego tak uważam?... albowiem bo pierwsza seria to był pomysł, inwencja twórcza, dobre kadry i fajna obróbka, choć nie wszystkim się podobała, jak wiesz... a potem tak jakby gdzieś zeszło powietrze... jedno, dwa zdjęcia, które wymagały przemyślenia a reszta...ot tak "pokręcę się i popstrykam, może coś z tego wyjdzie"... jeśli sobie życzysz powiem, które z późniejszych zdjęć mi się podobują:)
Pewnie że sobie życzę, napisz którą serię uważasz za pierwszą, pierwszą z tego ślubu, pierwszą ze ślubnych w ogóle?
Adso może powinieneś przyjrzeć się uważniej zdjęciu. Pan młody na głowie ma coś jakby no chyba nie powinienem o tym tak dosłownie pisać. Ale nie mniej uważam to za świetny pomysł nawiązujący do klasyki filmu. Coś podobnego miała chyba największa gwiazda światowego kina http://www.youtube.com/watch?v=dcqkIym-A4U Przynajmniej z tego jednego powodu uznałbym zdjęcie za świetne.
Pozdrawiam!
pierwsza, czyli zdjęcia od 102 do 105... bez wyjątku wszystkie mi się podobają
druga, kościół: 108 i 109 z pewnymi zastrzeżeniami, o których pisałem już wczesniej
trzecia, wesele:
110, chociaż Młody wygląda na nim jak ojciec Panny Młodej:) ale to obróbka, która nawet mi pasuje...zdjęcie na plus
111. tak rozjaśniłeś bańki mydlane, że masakra:) (jak mówią teraz młodzi) wyglądają jakby z innej bajki... zdjęcie na minus
112. za wąski chyba ten kadr no i może jakieś inne ujęcie...a tak to...wiesz... foremka, odlew...zdjęcie na minus
113. kuzyn Wieńczysław mało sobie oka nie wybił patyczkiem jak mu lampą przyświeciłeś...ale przeżył i zaistniał...do albumu Młodych i kuzyna Wieńczysława:)
114. co się rzuca w oczy?... dziurki od nosa Panny Młodej, śliweczka czy co to tam w ustach trzyma...i niebieściutkie oczy ... pomysł był, ale kadr ....hmmm...no i chyba trochę za blisko stałeś
115. żeby się zorientować, że to autobus nie trzeba go pokazywać aż tyle, za to tak ściąłeś Młodych, że siwo ( tak ja mówię:)) wszystko na tym zdjęciu jest ważne tylko nie Młodzi
i ogólna uwaga... zauważyłem, że skosy to u Ciebie standardzik...a nie zawsze to najlepszy sposób na ciekawy kadr:)))