MM-architekci - dzięki:)
dzisiaj zdjecie, które już tu zamieszczałam (nr 61) - tyle że z poprawioną obróbką:) wydaje mi się że zmiana jest korzystna:)
61 ver2.
Wersja do druku
MM-architekci - dzięki:)
dzisiaj zdjecie, które już tu zamieszczałam (nr 61) - tyle że z poprawioną obróbką:) wydaje mi się że zmiana jest korzystna:)
61 ver2.
szuflandia:)
Ale jutro mam umówioną sesję (ze zrobionym bardziej profesjonalnym wizażem), więc może wreszcie coś nowego dam:) tylko pogoda coś mi nie sprzyja:( proszę o trzymanie kciuków za inwencję twórcza:)
89.
90.
91. Karolina (link)
tak jakby ostrości brakowało....
89 i 90 fajne
Gunia - bardzo możliwe:) i tak w ogóle 91 ma chyba jakiś zielonkawy odcień... do kosza.
spoon - dziękuję:)
kolejne.
92.
93. Karolina + Łukasz
94.
92. 93. b. fajne, 94. jakos mi nie pasuje.. może to te barierki a moze ogólnie tło..
w 95. robiłaś coś z twarza?
Witam.
95 - ciekawy bokeh. Ja bym zrobił modela trochę ciemniej, imho jest lekko prześwietlony.
90 - fajny high key. Można było jeszcze nieco jaśniej i bardziej gładko (jeśli używasz Lightrooma, to Calrity leko na minus).
93 - gałęzie w kształcie V wydają się wyrastać z ramion (szyi) modelki...
Mam nadzieję, że nie narzekam za bardzo? ;)
Gunia - 94 też nie należy do moich ulubionych. Może coś jeszcze zmienię jeżeli chodzi o obróbkę, bo tak szaro-buro jest. A coś jest nie tak z twarzą na 95? ;) Nic drastycznego nie robiłam:)
Bakulik - Haha, boisz się, ze jak za dużo będziesz narzekał to staniesz się drugim Miclesem? ;) Śmiało można krytykować moje zdjęcia, byle konstruktywnie:)
93 - wiem, właśnie mi tez to przeszkadza, chociaż zdjęcie i tak mi się podoba. Może zrobię małą operację w PSie i zobaczymy co wyjdzie:)
edit:
Bakulik - o, nowy awatar:)
no i zapomniałam o zdjęciu:)
96.