Witam,
Oto moje fotki konkursowe:
Nr1:
Nr 2:
Nr 3:
Wersja do druku
Pomysł jakiś był a wyszło jak wyszło...
5D + 85/1.8
Nawiasem mówiąc zaryzykowałem portret z oczami poza GO, ciekawy jestem jaki jest odbiór :-)
.... i kto wygral? :)
proszę jakiegoś ochotnika o podpięcie ankiety do wątku :)
będę bardzo wdzięczny :)
pozdrawiam
V.
A ja myślałem, że oceniać będzie jednoosobowe jury? I tak IMHO byłoby ciekawiej, z jakimś podsumowaniem, dlaczego takie a nie inne itp. Tak dla odmiany od wszechobecnego vox populi ;-)
Czyli niedokładnie albo w ogóle nie przeczytałeś pierwszego posta.
Z tego co się orientuję chyba tylko Jac ma jakieś dziwnie rozszerzone uprawnienia by dodawać ankiety do już istniejących wątkków, ale i tak jest goraniczenie techniczne - max 10 opcji w jednej ankiecie. Czyli rozkładanie na raty, potem finały, potem marudzenia że gdyby ta albo tamta fotka znalazła się w innej grupie to by przeszła itd itp. A jeszcze przed wystawieniem ankiety trzeba by te dziesiątki zdjęć ponumerować :roll: .
Przydałaby się zewnętrzna, z opcjami na ponad 10 odpowiedzi ankieta.
Podsumowując - skoro VanMurder wystawił konkurs a ankieta to jednak wielka fatyga to może jednak pobawi się w jednoosobowe jury?
No dobra, ale wogóle po co to głosowanie? Zdjęć jest za dużo, tym bardziej że niektórzy dali więcej niż jedno. Każdy sobie wrzucił co ma, niektórzy wzięli aparat do ręki żeby coś zrobić i o to tu chyba chodziło. Jakie foty są to widać, po co głosowanie?
. . . .